Web Analytics
More
    Reklāma

    Paziņota Apple Music 2022. gada populārākā dziesma

    Jaunākie raksti

    Gada beigas ir laiks, kad dažādi straumēšanas servisi mēdz publiskot informāciju par vēl tekošā gada populārāko saturu, un to paspējis izdarīt mūzikas straumēšanas serviss Apple Music.

    Par 2022. gada populārāko dziesmu Apple servisā kļuvis Kid LAROI un Justin Bieber kopdarbs “STAY”. Dziesma ir pieejama jau no 2021. gada vasaras, bet topos tā ir bijusi visu 2022. gadu. Klausītākais mūzikas žanrs bez pārsteigumiem ir hip-hop, un tas izvērtēts no tā, ka 32 dziesmas no gada Top 100 ir tiešī šī žanra. Popmūzika ir otrajā vietā ar 23 dziesmām, bet trešajā vietā RnB/Soul žanrs ar 11 dziesmām.

    Apple šajā topā izcēlis dziesmu, kuras lirikas tikušas visvairāk lasītas, un tā ir dziesma “We Don’t Talk About Bruno” no multiplikācijas filmas “Encanto”. Taču par visvairāk meklēto dziesmu Shazam servisā kļuvusi dziesma “Cold heart (PNAU Remix)”, kas ir Elton John un Dua Lipa kopdarbs. Tā ir pirmā reize, kad britu mūziķa daiļrade ir bijusi vismeklētākā Shazam.

    Papildu tam Apple ir pārveidojis katra lietotāja individuālo gada dziesmu atskatu Apple Music Replay apskatā. Līdzīgi kādu piedāvā Spotify Wrapped, kas jau pārņēmis sociālos tīklus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma