Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify piedāvā atskatīties uz savām 2021. gadā klausītākajām dziesmām

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Spotify no vakardienas, 1. decembra, katram lietotājam ļauj atskatīties uz savām iemīļotākajām un klausītākajām dziesmām 2021. gadā, un šos sarakstus gan jau būsiet redzējuši jūsu draugu sociālajos tīklos.

    Spotify Wrapped 2021 iespēja ļauj atskatīties uz tādām sadaļām, kā klausītākās dziesmas un podkāsti. Tāpat varēs redzēt tieši cik minūtes esiet veltījuši to klausīšanai. Protams, tiks norādīti populārākie izpildītāji un atskaņošanas saraksti. Šogad jaunums ir tas, ka Wrapped apskats, ja to var tā dēvēt, piedāvās noteikt klausītāja auru, balstoties uz atskaņoto mūziku, kā arī no populārākajām dziesmām izveidot kinofilmas skaņu celiņu.

    Reklāma

    Lai šo padarītu vēl interesantāku un jautrāku, savu Spotify mūzikas apkopojumu varēs salīdzināt ar draugiem un ģimenes locekļiem, izmantojot Blend funkcionalitāti. Kopumā Wrapped 2021 ir uzlabota iepriekšējā gada versija, taču vienīgā izmaiņa ir tā, ka tas nav pieejams pārlūka versijā. Šogad šo apkopojumu varēs iegūt un pārskatīt tikai Spotify lietotnē, bet es domāju, ka jūsu sociālie tīkli ir pietiekami “piespamoti” jau vakar. Vismaz tā bija ar manējiem.

    Piekļūt Wrapped sarakstam būs pavisam vienkārši, jo atverot lietotni, uzreiz ekrāna vidū parādīsies baneris, un nepieciešams tikai uzspiest uz tā.

    Komentāros variet padalīties ar saviem Wrapped sarakstiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    03.12.2021 16:21

    Personiski nepatika, ka varēja apskatīties tikai mobīlajā aplikācijā.

    Reklāma