Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music publisko 2021. gada populārākās dziesmas un izpildītājus

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Apple Music pašā novembra izskaņā publiskojis datus par 2021. gada populārākajām dziesmām un izpildītājiem, kur uzvaras laurus plūca Dienvidkorejas grupa BTS ar dziesmu “Dynamite”.

    Korejiešu popmūzika jeb saīsinājumā K-pop pēdējos gados kļūst arvien populārāka, un 2021. gada tieši pēc Apple Music datiem to apliecina. Dziesma “Dynamite” ir bijusi atskaņotākā servisā, kurai otrā vietā seko izpildītājas Olivia Rodrigo dziesmas “drivers licence”. Tā apritē ir bijusi pietiekami ilgu laiku, kļūstot par populārāko skaņdarbu sadaļā par visvairāk lasītajām lirikām.

    Trešajā vietā ierindojās dziesma “For The Night”, ko izpilda Pop Smoke, bet ceturtajā vietā The Weeknd ar skaņdarbu “Blinding Lights”. Tieši viņš saņēma arī 2021. gada izpildītāja balvu Apple Music versijā, apliecinot savu statusu popmūzikas kultūrā. Labāko piecienieku noslēdza vēl viens smagsvars un zināms izpildītājs Justin Bieber ar savu veikumu “Peaches”. Visas 100 populārākās 2021. gada dziesmas ir apkopotas īpašā atskaņošanas sarakstā, kas ir pieejams Apple Music lietotājiem.

    Mūzikas atpazīšanas servisā Shazam vismeklētākā dziesma bijusi Astronaut In The Ocean, ko izpilda Masked Wolf. Jaunums 2021. gada topā ir speciāla sadaļa par tieši sportošanai izmantotajām dziesmām Apple Fitness+ servisā, kurš tika prezentēts 2020. gada decembrī. Tops tiek sastādīts izejot no informācijas, kad Apple Music ir savienots ar Fitness+ servisu. Būs interesanti pavērot, kā 2021. gadā ir mainījies Apple Music abonētāju skaits un vai Adele jau ir kļuvusi par 2022. gada populārāko izpildītāju.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma