Web Analytics
More
    Reklāma

    Sporta treneri sāk reklamēt Apple Fitness+ servisu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple savā septembra prezentācijā, reizē ar jauniem Apple Watch viedpulksteņiem, klientus iepazīstināja ar fizisko aktivitāšu servisu Apple Fitness+, kas nodrošinās ļoti plašu piedāvājumu.

    Tas joprojām nav oficiāli pieejams, bet kompānija solīja, ka pie lietotājiem tas nonāks līdz šī gada beigām, kas jau strauji tuvojas. Tāpēc programmai piesaistītie treneri arvien aktīvāk sākuši reklamēties sociālajā tīklā Instagram, norādot uz to, ka pavisam drīz Fitness+ varētu nonākt pie gala lietotājiem.

    Reklāma

    Šis ir vēl viens abonēšanas serviss no Apple, kura cena būs 9,99 USD mēnesī vai 79,99 USD uz gadu. Tajā tiks piedāvāti ļoti dažāda veida treniņi, kas saistīti gan ar ierastajiem spēka treniņiem, gan braukšanu ar riteni, skriešanu, jogu un pat dejošanu. Tātad katram būs iespēja atrast kaut ko savai gaumei. Apple turpina sava iekļaujošā tēla veidošanu, tāpēc treneru pulkā ir gan treneri ar lielāku ķermeņa masu, gan ar mākslīgajām ekstremitātēm, neizmantojot tikai idealizēta izskata trenerus.

    Pandēmijas laikā šis serviss, iespējams, varētu gūt visai plašu interesi, jo to būs iespējams savienot ar Apple Watch un Apple TV, lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar treneri, tāpat ērtā veidā parādītu visu nepieciešamo pareizai vingrinājumu izpildei.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma