Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla automašīnas drīzumā varētu saņemt Apple Music integrāciju

    Jaunākie raksti

    Sociālajā tīklā Reddit nopublicēts fotoattēls, kurā redzams, ka Tesla automašīnas vadības panelī ir redzama Apple Music lietotne, kas norāda, ka drīzumā varētu būt pieejama integrācija ar šo mūzikas straumēšanas servisu.

    Tesla ir viens no retajiem autoražotājiem, kas joprojām vēlas paši pārvaldīt multimediju sistēmu savās automašīnās, neizmantojot jau esošās integrācijas ar Android Auto vai Apple CarPlay, kas darbojas kā mūsu viedtālruņu “spoguļi”. Tā vietā Tesla izvēlas savā multimediju sistēmā integrēt atsevišķas lietotnes, un kā redzams konkrētajā foto, tad nākamais lielais papildinājums varētu būt Apple Music izskatā.

    Jau iepriekš Tesla ir nodrošinājusi savienojumu ar Spotify un Tidal, un pirmais serviss darbojas kā galvenais mūzikas atskaņotājs uzņēmuma automašīnās. Interesanti, ka konkrētā Apple Music lietotne ir pamanīta auto muzejā, kas atrodas Losandželosā un sadarbojas ar Tesla. Tajā ir iespējams redzēts dažādus automašīnus prototipus, piemēram, Roadster un Cybertruck. Tiesa, šajā muzeja versijā nebija iespējams ielogoties ar konkrēto Apple kontu, tomēr lietotne pati par sevi darbojās.

    Avots: Reddit

    Iespējams, ka gaidāmajā svētku laikā varētu tikt izlaists jauns programmatūras atjauninājums, kurā varētu būt iekļauta konkrētā integrācija ar Apple Music. Iepriekšējā atjauninājumu Tesla uzlaboja mūzikas servisu pārvaldību, un iespēju ērti piekļūt galvenajam mūzikas atskaņotājam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma