Web Analytics
More
    Reklāma

    Tidal beidzot izlaiž savu lietotni Apple Watch viedpulkstenim

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Tidal beidzot spēris solis uz priekšu, lai ķertu rokā savus konkurentus, piedāvājot speciāli veidotu lietotni tieši Apple Watch viedpulkstenim. Tā ļaus gan klausīties mūziku bezsaistē, gan pārvaldīt lietotni no pulksteņa.

    Šis paziņojums nāk neilgi pēc tam, kad Spotify paziņoja par iespēju lejupielādēt dziesmas uzreiz viedpulkstenī. Principā Tidal kā viens no pēdējiem mēģina ķert rokā konkurentus, vismaz uzreiz tiek piedāvāta iespēja dziesmas klausīties arī bez interneta savienojuma. Tidal plus ir tas, ka viņi jau līdz šim piedāvāja bezzuduma kompresijas (angliski Lossless) skaņas kvalitāti, par kuru pagājušajā nedēļā paziņoja arī Apple. Tidal šo kvalitāti piedāvā par 19,99 EUR mēnesī, kamēr Apple nepaaugstinās sava servisa cenu, piedāvājot to par 6,99 EUR.

    Reklāma

    Izskatās, ka aiz kalniem vairs nav tas, ka arī Spotify straumēšanas serviss piedāvās Lossless kvalitāti. Kā norāda šobrīd pieejamā informācija, tad arī Spotify to piedāvās par augstāku mēneša maksu nekā standarta tarifs – 6,99 EUR. Tidal Music lietotni jau variet lejupielādēt vai atjaunot savā iPhone ar iespēju pēc tam to pievienot arī Apple Watch.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma