Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” lietotāji tagad var lejupielādēt mūziku “Apple Watch” un klausīties to bezsaistē

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss “Spotify” nācis klajā ar ziņu, ko, iespējams, gaidīja daudzi – sākot ar 21. maiju “Apple Watch” iespējams lejupielādēt izveidotos atskaņošanas sarakstus, albumus un aplādes un atskaņot šo visu bezsaistē. Tādā veidā lietotājam paveras laba iespēja klausīties iecienītāko saturu, izmantojot tikai viedpulksteni.

    Zināms, ka lietotājiem būs iespēja straumēt mūziku ar ātrumu 96 kb/s, pievienot un dzēst “Spotify” saturu savos viedtālruņos, un šīs izmaiņas automātiski parādīsies “Apple Watch”, ja tas būs savienots ar telefonu.

    Reklāma

    Jaunā funkcija darbojas “Apple Watch Series 3” un jaunākos “Apple” viedpulksteņos, kuros ir ieinstalēta WatchOS 6.0 vai jaunāka operētājsistēmas versija. Būtiski, ka, lai izmantotu jauno iespēju, lietotājam jābūt “Spotify Premium” abonentam.

    Jāpiebilst, ka “Spotify” jau pērnā gada novembrī pievienoja iespēju straumēt mīļāko mūziku un aplādes, izmantojot “Apple Watch” LTE versiju, kas pie mums diemžēl nav pieejama.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis77
    29.07.2021 17:58

    Vai kāds lietotājs varētu sniegt komentāru, vai funkcija veiksmīgi tiek pielietota Latvijā? Ja variet, lūdzu pieminiet ar kādu modeli – iDeal konkrētu atbildi šajā jautājumā nespēja sniegt.

    Reklāma