Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify Apple Watch versiju tagad varēs lietot bez iPhone

    Jaunākie raksti

    Apple Watch speciāli pielāgoto Spotify versiju būs iespējams lietot bez iPhone, jo tagad to varēs darīt pa tiešo no viedpulksteņa. Šī iespēja būs pakāpeniski pieejama visiem lietotājiem.

    Līdz šim, lai klausītos mūziku ar Spotify Apple Watch lietotni, vienmēr pa rokai bija jābūt iPhone viedtālrunim, kas savienots ar viedpulksteni, un tādējādi mūzikas straumēšanas iespējas tiek nodrošinātas. Taču tagad daļa lietotāju jau dalījušies ar savu pieredzi, ka Spotify iespējams lietot kā neatkarīgu viedpulksteņa lietotni, piemēram, kad tas ir saslēgts ar bezvadu interneta savienojumu vai darbojas LTE režīmā.

    Tas nozīmē, ka dodoties savās gaitās un atstājot iPhone mājās, būs iespējams straumēt gan iecienīto mūziku, gan podkāstus vien ar pulksteņa palīdzību. Protams, tam kādā no veidiem vajadzēs savienoties ar internetu. Kaut arī ikdienā nav iespējams notestēt LTE Apple Watch versiju, es to joprojām neuztveru kā atsevišķu elektronisko ierīci, un tā tomēr darbojas kā papildinājums iPhone.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    05.11.2020 13:04

    Es arī no sākuma nopriecājos ieraugot beta ikoniņu pulksteņa Spotify aplikācijā, bet ļoti ātri saskumu, jo izrādās, ka tas nav offline režīms.. (wtf?)
    Un atkal varu dziedāt savu veco dziesmiņu.. bez LTE nav aršana :)
    Jā, es arī pamatā apple watch uztveru kā extension telefonam, tomēr pārāk skaidri zinu cik ērti manā ikdienā iederētos pulkstenis ar LTE.

    boo
    06.11.2020 14:53

    Same, sākumā sapriecājos, ka nu varēšu skrējienā ņemt līdzi tikai pulksteni un airpods, lai klausītos offline režīmā

    Elektriķis
    05.11.2020 16:44

    Svarīgi ir tas, ka 6. pulkstenī beidzot ir ieviests 5GHz WiFi. Iepriekšējiem pulksteņiem ir milzu problēmas ar pulksteņa pielikšanu pie WiFi, ja tajā konkrētajā vietā ir tikai 5GHz WiFi.
    Par LTE Ābolu pulksteņos protams ir skumjas…mums toties ir 5G! Tas ir uzbrauciens operatoriem.
    Kādu laiku atpakaļ LMT mājas lapā bija rakstīts ka varot pieslēgt Samsung pulksteni, tikai vajagot jaunāko Androīdu vai iOsu.. :)

    Krotow
    06.11.2020 15:01
    Reply to  Elektriķis

    Ak tāpēc daži te raud par 5G neesamību? Neko darīt – ja gribi izlikties bagāts, tad būvē savu 5G bāzes staciju ar bezmaksas folijas rulli blakus. Par 5 GHz WiFi neesamību ierīcēs piekrītu – tam tagad vajadzētu būt iebūvētam jau pēc noklusējuma.

    Reklāma