Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Cybertruck sērijveida ražošanu plānots sākt 2023. gada beigās

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla beidzot plāno uzsākt sērijveida ražošanu savam elektriskajam Cybertruck. Jaunākie uzņēmuma plāni paredz ražošanas uzsākšanu 2023. gada beigās. Šādu informāciju ziņu aģentūrai Reuters atklājuši Tesla pietuvināti avoti.

    Autoražotājs nesen paziņoja, ka notiek Ostinas rūpnīcas sagatavošanas darbi, lai tur varētu ražot jaunu modeli. Sākotnējais plāns paredzēja sākt “agrīnu ražošanu” nākamā gada vidū, pamazām palielinot ražošanas apjomu. Kompānijas vadītājs Īlons Masks finanšu analītiķiem apgalvojis, ka Cybertruck testēšana iegājusi pēdējā fāzē.

    Tā kā ražošanas uzsākšana paredzēta pamazām, tad noprotams, ka tiem cilvēkiem, kas pasūtījuši savu Cybertruck un iemaksājuši 100 dolāru depozītu, nāksies gaidīt krietni ilgu laiku, lai mašīnu tiešām saņemtu. Līdzīgi kā citi Tesla produkti, Cybertruck ir ļoti gaidīts modelis un ažiotāža ap to ir milzīga. Tesla pagaidām nav komentējusi izskanējušās runas.

    Cybertruck, tāpat kā elektriskajam kravas auto Semi, jau kādu laiku bija jāatrodas sērijveida ražošanā un jābūt pieejamam klientiem, taču visdažādākās problēmas autoražotājam piespiedušas arvien atlikt šī modeļa oficiālo nonākšanu tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    02.11.2022 17:00

    Kāds pieņem likmes, ka nebūs?

    Usinss
    03.11.2022 00:10
    Reply to  Bats

    Šos solījumus var ignorēt. Nu jau arī vajadzētu parādīties ziņām, ka Semi arī tomēr vēlāk ražos…. Tomēr tagad šefs aizņemts ar ornitoloģiju…

    Alberts Kviesis
    03.11.2022 17:58

    Tesla Cybertruck ir rezervēts summās zem $50k (+/-) un rezervēto a.m skaits arī nav mazs (ja nemaldos, tas tuvojas 100k). Uzņēmumam būs izdevīgāk atteikties no šīs ieceres, piedāvājot ražošanā esošu X-modeli, nekā censties izpildīt finansiāli neizdevīgu pasūtījumu ar bezcerīgu turpinājumu. Konkurenti jau šo ir nošpikojuši un piedāvā tirgū jēdzīgākus variantus. Cybertruck jau kā ideja bija komerciāli bez dižas perspektīvas (ja neskaita Maska dižošanos un reklāmu). Pirkt auto ar nosķiebtu stūri? Te būs viens dzīves cirka piemērs:
    https://www.youtube.com/shorts/70cVuKQXeXY

    bobis
    05.11.2022 22:28

    Man likas mes vinus saksim lietot tikai uz marsa. Tadus esu redzejis tikai mazbudzeta filmas, ka Atcereties Visu ar Arnoldu Svarcnegeru un Laika Policists ar Vandami.

    Reklāma