Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla 1. decembrī rīkos īpašu pasākumu, atzīmējot pirmās Semi kravas auto piegādes

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla ilgi gaidītais elektriskais kravas auto Semi beidzot ir gatavs nonākšanai pie klientiem – oficiāli tas notiks 1. decembrī, kad pirmās mašīnas nonāks “PepsiCo” rīcībā, uzņēmumam pagaidām ar šo auto strādājot Kalifornijā – vietā, kur ir visattīstītākā elektroauto infrastruktūra ASV.

    Par godu šim svinīgajam, piecus gadus gaidītajam brīdim, Tesla gatavo īpašu pasākumu, lai atzīmētu pirmās Semi piegādes klientiem. Lai arī ražotājs tiešā veidā to nav apstiprinājis, Tesla investoru attiecību vadītājs Martins Vieha to netieši apstiprinājis ar savu tvītu.

    Līdz šim par Semi nav bijis daudz informācijas, vairāk tikai baumas un iespējamie skaitļi. Izskanējis, ka mašīna ar vienu uzlādi spēj veikt 500 jūdzes jeb aptuveni 840 kilometrus pat tad, kad pilnībā piekrauta, taču pagaidām nekas nav oficiāli izziņots un apstiprināts. Prognozējams, ka oficiālie parametri tiks nosaukti tieši šajā pasākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Fenomens
    17.11.2022 10:11

    Kaut kā neiet tik raiti ar tiem Tesla jaunajiem modeļiem.
    Ne Tesla Semi
    Ne Tesla Roadster
    Nav sāktas piegādes solitajos laikos.
    Kādi 2 vai par 3 gadi jau tiek kavētas piegādes.
    Bet vienalga visi tic Elonam.
    Kaut kāds fenomens.

    digitalk
    17.11.2022 11:09
    Reply to  Fenomens

    vnk viņš runā ātrāk nekā birokrāts pārceļ papīra lapu no vienas kaudzītes uz otru. vari paskatīties uz SpaceX un FAA ietekmes uz vidi vērtējuma epopeju. ar Teslām, kā vecajā teicienā — ja viņš būtu paklusējis, varbūt pēc gudra izskatītos :D

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Reklāma