Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Auto sistēma saņems vērienīgu atjauninājumu

    Jaunākie raksti

    Android Auto sistēmas lietotāji tuvākajā laikā saņems vērienīgu programmatūras atjauninājumu – programmas izstrādātājs Google prezentējis jaunu sistēmas izskatu, kā arī papildus funkcijas, kas turpmāk būs pieejamas lietotājiem.

    Autoražotāji savām multimediju sistēmām izmanto visdažādākos ekrānus – atšķiras izmēri, izšķirtspēja, tie var būt novietoti horizontāli un vertikāli. Tā bija zināma problēma, jo Android Auto nebija veidots tā, lai maksimāli efektīvi izmantotu visu pieejamo vietu uz ekrāna, neskatototies uz tā izmēru un citām īpatnībām. Google apgalvo, ka tagad šī problēma ir labota un Android Auto izmantos visu iespējamo vietu uz ekrāna.

    Reklāma

    Papildus tam, sistēmas vizuālais noformējums atsvaidzināts, lai Android Auto tagad izskatītos līdzīgi tāpat kā jaunākie viedtālruņi ar Android sistēmu. Google apgalvo, ka izmantotie burtu fonti, dažādas formas un kopējā saskarsne krietni vairāk atgādinās viedtālruņos redzamo.

    Google norāda, ka lietotāji Android Auto pārsvarā izmanto navigācijas un izklaides lietotņu pieejamībai, kā arī ērtākai saziņai. Izveidots labāks un pārskatāmāks “split-screen” režīms, līdz ar to blakus uzskatāmi redzamas visas trīs lietas. Vienmēr iespējams izvēlēties tikai vienu no šīm lietām, lai to atvērtu pa visu ekrānu. Visiem jaunumiem būtu jāparādas tuvāko mēnešu laikā, tāpēc Android Auto lietotājiem atliek vienkārši sagaidīt izmaiņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Brokolis2
    17.05.2022 08:15

    Ja godīgi auto ražotājiem jau gadus 10 atpakaļ vajadzēja adoptēt android priekš multy mediju sistēmām. 2002. gada mašīnā ielikts android maģis sit pušu auto multimediju sistēmas līz kādam 17 -18. gadam stabili

    Kristaps
    17.05.2022 09:10
    Reply to  Brokolis2

    Nu ja domā par android ķīniešiem no aļika, ar tiem, kā paveicas…. Esmu divas reizes ņēmis.. pirmajā reizē 4kodolu, 3gb ram un 64gb atmiņa android 9.(240€+ship) Nostrādaja man autiņā nepilnu gadu, tad vienā jaukā dienā ekrans izdzisa un magis vairs nestrādaja, uzrakstīju pārdevējam… viņš man kompenseja pusi no summas jo gadu lietoju un atpakaļ nevajadzeja sutīt, cik sapratu, ka tur kkāds defekts ar čipsetu un viņi to zin… paņēmu no tās pašas firmas ču krutāku un atjaunoto versiju.
    8 kodolu 6gb ram un 128gb atmiņa, android 10, iet trešais gads un nav sūdzību. Bet nu maksāja ar 450€+50€ ship… Tā kā nav lēts prieks.
    Un jautajums vai 15..20+ gadus vecā autiņā tas atmaksājas jo bieži arī tumbas ir savu nokalpojušas tādējādi jāpārlasa, jāmodernizē… kas beigās sanāk labā kāpostā.

    Bet jā… pirms 10..12 gadiem Androidam vajadzēja izveidot Android auto divīziju un spiest uz ‘gudriem’ android maģiem mašīnās. Varbūt tagad būtu labāka situācija auto būvē ar multimēdiju ierīcēm. Jo jaunie autiņi it kā moderni, bet maģi bieži vien ir iestrēguši 00šajos gados(jo nav iekomplektēts, kas normāls jo tas maksāja štukas, bet stock.)

    Last edited 1 year ago by Kristaps
    Brokolis2
    17.05.2022 09:13
    Reply to  Kristaps

    Ir “Krutais” Ķīnas variants Eonon sūtīts kopā ar reģistratoru un atpakaļskata kameru. Nedaudz virs gada ir , viss ok pagaidām

    Edgars
    17.05.2022 15:54

    Nu nav gluži tā gan. Iespējams ekrānam pieejamību no ierīces, kam ir Android varēja pievienot, bet integrēt šito mēslu gan nevajadzēja – tam būtu jāpaliek atsevišķas, viegli nomaināmas standartizēta izmēra ierīces līmenī, ātrās programatūras novecošanās dēļ – tiek zaudēta saderība ar jebko, kas būs moderns līdz ko beigsies atbalsts. Auto tomēr it kā vajadzētu būt ilgākam dzīves ciklam nekā mobilajai ierīcei, attiecīgi pievienot kaut ko ātri novecojošu ir principā pret zaļo dzīvesveidu. Jo nopietni ierobežos funkcijas nākotnē, attiecīgi mākslīgi saīsina kopējo dzīves ciklu un palielina atkritumu apriti.

    Reklāma