Web Analytics
More
    Reklāma

    Shazam datora versija beidzot iegūst oficiālu atbalstu Apple M sērijas procesoriem

    Jaunākie raksti

    Apple oficiāli jau vairākus gadus ir Shazam īpašnieks, bet tās datora versija bija palikusi nedaudz ēnā, un beidzot, pēc divu gadu pārtraukuma, tā saņēmusi atbalstu M sērijas procesoriem un jaunu ikonu datorprogrammas versijai.

    Shazam Apple rokās nonāca 2018. gadā, un tagad tā ir integrēta Apple ekosistēmai, lai atpazītu dažādas dziesmas un ļautu tās ērti klausīties Apple Music straumēšanas servisā. Tomēr šajā laikā uzņēmums pārāk neatjaunināja tieši datoriem paredzēto versiju, taču pēc divu gadu klusēšanas tā ir pielāgota gan M sērijas procesiem, gan arī saņēmusi elegantāku ikonas dizainu, kas iet kopā ar macOS Monterey operētājsistēmu.

    Shazam tagad izmanto Apple universālo kodu, kas to ļauj darbināt gan uz Intel, gan ARM M sērijas procesoriem, kas nozīmē, ka tā efektīvi darbosies jaunajos Mac datoros. Ērtības labad, programma Mac datoros atrodas augšējā izvēļņu joslā, netālu no datuma un baterijas ikonas. Uzspiežot uz to, tā uzreiz centīsies atpazīt nepieciešamo dziesmu. Tāpat Shazam ir iebūvēts Siri balss asistentā, tā kā Mac lietotāji patiesībā var iztikt bez tās instalācijas. Tas būs nepieciešams tad, ja lietotājs vēlēsies to palaist manuāli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma