Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā norisināsies kiberdrošības forums “CyberShield 2023”

    Jaunākie raksti

    Latvijas digitālās drošības industrija gatavojas ikgadējam notikumam – kiberdrošības forumam “CyberShield 2023”, kas arī šogad piedāvās izsmeļošu apskatu par jaunākajām tendencēm, izaicinājumiem un tehnoloģijām kiberdrošībā. Forums notiks 27. oktobrī konferenču centrā “Fantadroms” un apvienos ne tikai Latvijas IT un digitālās drošības profesionāļus, bet ekspertus no visas pasaules.

    “Laikā, kad kiberuzbrucēji uzbrūk uzņēmuma sistēmām ne tikai finansiālu mērķu vadīti, bet arī lai jebkādā veidā traucētu sabiedrības mieru, un mūsu sistēmas tiek nepārtraukti skenētas, lai atrastu vājākās vietas infrastruktūras ietvaros, vairs nepietiek tikai ar cilvēka kompetenci un ir jāizmanto viss jauno tehnoloģiju sniegtais potenciāls – no vienkāršiem ugunsmūriem līdz mākslīgā intelekta draudu novēršanas sistēmām,” akcentē Dmitrijs Ņikitins, Tet tehnoloģiju direktors.

    Reklāma

    Šī gada foruma virstēma “Cilvēks un tehnoloģijas: vienots intelekts” stāstīs par kiberdrošības cilvēcisko dimensiju, mākslīgā intelekta (MI) pielietojumu un inovācijām, kiberdraudu pārvaldību, karjeras iespējām kiberdrošībā un daudz ko citu. Visas dienas garumā varēs dzirdēt nozarē labāko ekspertu pieredzes stāstus no tādiem kiberdrošības profesionāļiem kā:

    • Džavads Maliks (Javvad Malik), vadošais kiberdrošības izpratnes vadītājs uzņēmumā KnowBe4;
    • Maiks Praiss (Mike Price), tehnoloģiju direktors uzņēmumā Zerofox;
    • Dr. Gundars Bergmanis-Korāts, zinātnieks, kiberdrošības un MI tehnoloģiju pētnieks NATO Stratcom centrā;
    • Dmitrijs Ņikitins, Tet tehnoloģiju direktors;
    • Timo Loenoja (Timo Lohenoja), galvenais sistēmu inženieris uzņēmumā Fortinet;
    • Nora Hammere (Noora Hammar), Women4Cyber Finland vadītāja.

    Vadošais kiberdrošības izpratnes vadītājs Džavads Maliks ar 20 gadu darba pieredzi savā nozarē apskatīs mūsdienu kiberdraudu variācijas un veidus, kas digitālajā pasaulē kļūst arvien komplicētāki – uzbrucēji izmanto psiholoģiskas manipulācijas un maldinošu taktiku, lai piekļūtu sensitīvai informācijai. Eksperts atklās veidus, kā izprast kiberuzbrukumu psiholoģisko dabu un pasargāt sevi un savu uzņēmumu.

    Militārās un valdības organizācijas izmanto mašīnmācības rīkus, lai atklātu, izmērītu un mazinātu dezinformāciju tiešsaistē, kā arī novērtētu saziņas efektivitāti un sasniedzamību. Tāpēc ir ļoti svarīgi izprast auditorijas, analizējot komunikācijas kontekstu. Zinātnieks, kiberdrošības un MI tehnoloģiju pētnieks NATO Stratcom centrā Dr. Gundars Bergmanis-Korāts ikdienā nodarbojas ar informācijas telpas un digitālās vides izpēti un forumā stāstīs par mākslīgā intelekta robežām multimodālas informācijas kiberkara gadījumā.

    Papildus ikdienas darba pienākumiem Volvo Group drošības nodrošināšanas vadītājas amatā Nora Hammere aktīvi darbojas vairākās Somijas nevalstiskajās organizācijās, ir Women4Cyber Finland dibinātāja, Next Gen Hack FI līdzdibinātāja, bijusī HelSec priekšsēdētāja un Disobey valdes locekle. Viņa aktīvi iestājas par dzimumu vienlīdzību darba vietā un sieviešu karjeras iespējām kiberdrošības jomā, kā arī konsultē cilvēkus, kuri cenšas atrast darbavietu nozarē.

    Foruma ekspo zonā varēs apskatīt progresīvākos kiberdrošības risinājumus un iepazīties ar pasaulē vadošajiem nozares uzņēmumiem, tādiem kā Fortinet, PaloAlto, Forcepoint, Vmware, IBM, CISCO, Trend Micro, Radware, Bitdefender, Samsung, ESET un citiem.

    Kiberdrošības forumu “CyberShield 2023” organizē Latvijas tehnoloģiju uzņēmums Tet. Forums norisinās sadarbībā ar tā diviem galvenajiem partneriem, kas ir pasaules vadošie kiberdrošības risinājumu ražotāji – Fortinet un PaloAlto. Ar iepriekšēju reģistrāciju forums bez maksas pieejams uzņēmumu un organizāciju vadītājiem un nozarē strādājošajiem. Lai uzzinātu vairāk un reģistrētos, aizpildiet pieteikšanās anketu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma