Web Analytics
More
    Reklāma

    airBaltic iepazīstina ar turpmāko Planies NFT attīstības plānu

    Jaunākie raksti

    Oktobrī aprit viens gads, kopš Latvijas lidsabiedrība airBaltic ieviesa savu inovatīvo lojalitātes programmu – 10 000 neaizstājamo blokķēžu žetonu jeb NFT (non-fungible tokens) kolekciju Planies. Lidsabiedrība ir apņēmusies turpināt attīstīt šo projektu, ieviešot jaunu 12 punktu ceļvedi, kas nākamajos gados Planies NFT īpašniekiem sniegs ekskluzīvas ceļošanas priekšrocības un aktivitātes.

    Līdz šim programma piesaistījusi vairāk nekā 1,5 tūkstošus unikālo lietotāju un Planies ir piešķīruši miljoniem punktu, bagātinot airBaltic Club dalībnieku ceļošanas pieredzi.

    Reklāma

    airBaltic lojalitātes un partnerību nodaļas vadītājs Māris Rudens norāda: “Planies ir pasaulē pirmā uz NFT balstītā lidsabiedrību lojalitātes programma un airBaltic ir ļoti gandarīta par tās veiksmīgo uzsākšanu. Mēs novērojam, ka Planies īpašnieki ir apmierināti ar programmas sniegtajām papildu ceļošanas priekšrocībām, un turpmākajos gados NFT īpašniekiem tiks piedāvātas vēl lielākas priekšrocības. Tas liecina par airBaltic patieso apņemšanos nodrošināt programmas ilgtspēju un garantē, ka Planies NFT īpašnieki saņems lieliskus piedāvājumus un iespējas arī turpmākajos gados. Mēs esam apņēmušies saviem pasažieriem nodrošināt neaizmirstamu un daudzveidīgu ceļošanas pieredzi, un lojalitātes programmas nākotnes vīzija ir vēl viens jauns un radošs veids, kā sasniegt šo mērķi.”

    Jaunajā ceļvedī ir vairāki ieguvumi Planies īpašniekiem. Piemēram, starp tiem ir pat jauna un ekskluzīva iespēja izbaudīt ekskursiju airBaltic telpās, papildu lojalitātes punkti, bezmaksas lidojuma klases paaugstināšana uz biznesa klasi, airBaltic Club VIP statuss (iegūstams, ja pieder 25 Planies) un daudz kas cits. Lai uzzinātu vairāk par attīstību plānu, lūdzu, apmeklējiet: https://www.airbaltic.com/lv/planies-nft.

    Planies ir digitāli kolekcionējami NFT, un tos veido unikāli animācijas lidmašīnu dizaini ar dažādiem elementiem, tai skaitā muti, acīm, spārniem, dzinējiem un tamlīdzīgi. Kopumā šim nolūkam veltītā vietnē www.planiesnft.com tiks izdoti 10 000 unikālu Planies. Pēc sākotnējās pārdošanas vietnē OpenSea būs iespējams tos kolekcionēt vai apmainīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    22.09.2023 11:34

    Air Baltic varētu no saviem žurnāliņiem aizvākt reklāmu par ēdiena pasūtīšanu caur tālruni, jo apkalpe telefona pasūtījumus ignorē.

    Skābene
    22.09.2023 13:30
    Reply to  Skābene

    Un šis ar labs “bezmaksas lidojuma klases paaugstināšana uz biznesa klasi”. Vajadzētu papildināt ar informāciju, ka biznesa klase no ekonomiskās klases tiek nodalīta ar aizkariņiem, bet, ja biznesa klasē atgāž krēslu uz aizmuguri, tad pasažiera galva jau atrodas ekonomiskajā klasē, otrpus aizkariņam! :D

    Lielas auzas
    22.09.2023 12:59

    Airbaltic = internet explorer

    Krotow
    22.09.2023 15:22

    Reisu overbūkingu tas diemžēl neizskaudīs.

    Skābene
    25.09.2023 09:18
    Reply to  Krotow

    Man patīk, var nopelnīt 400 eur, ja nav jāsteidzas un var lidot ar citu reisu tajā pašā dienā! Rayanair vienreiz pat Eur 800 ir piedāvājis! Nav slikts variants, ja esi pircis biļeti par EUR 39. :D

    Egils
    22.09.2023 18:33

    Nft ir miruši, būtu labāk nodrošinājuši sava sūda lidkompānija izdevigus lidojumus ar bagāžas iespējām un pietiekoši kājas vietām

    Morgen
    22.09.2023 19:23

    Pēc vizuālā stila Planies NFT zīmējumu auditorija ir piecgadnieki. Man kā pieaugušam cilvēkam nerodas ne mazākā vēlme uz ko tādu skatīties, kur nu vēl iegādāties. Būtu vismaz pacentušies uzradīt kaut ko mazāk šķebinošu.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    23.09.2023 19:22

    Beidzot kaut kas normāls 👍

    ejole
    24.09.2023 15:52

    ja salidzina airblatic ar developer.lufthansa atvertiem datiem vai pat sas un finnair tad airbaltik vel ir kur augt un augt lat attistitu ari risinajumus ko var erti izmantot ikdiena vairakums pasažieru, nevis tikai ekskluzīvas gals

    uz kadiem parlukiem ta vispar darbojas, jo ne cheome ne opera to nespej lidz galam sagremot….

    Last edited 7 months ago by ejole
    Reklāma