Web Analytics
More
    Reklāma

    Krištianu Ronaldu draud 1 miljarda dolāru sods par nereģistrētu vērtspapīru reklamēšanu

    Jaunākie raksti

    Pasaulē viens no populārākajiem un pelnošākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu tiek apsūdzēts par to, ka ir apzināti sadarbojies kriptovalūtu izplatītāju Binance, reklamējot nereģistrētus vērtspapīrus.

    Pret Ronaldu celta prasība 1 miljarda dolāru apmērā. Lielākā bēda un problēma ir tajā, ka sportists ar savu lielo sekotāju skaitu sociālajos tīklos ir maldinājis potenciālos pircējus. Tieši viņi paši arī atklājuši, ka vērtspapīri ir nereģistrēti, un tāpēc tikusi celta prasība tiesā gan pret Binance, gan pret Ronaldu.

    Reklāma

    Ronaldu sadarbību ar Binance uzsāka vien pagājušajā gadā, izveidojot NFT kolekciju ar savas karjeras spilgtākajiem notikumiem. Iespējams, ka abpusējā sadarbība ļāva Ronaldu iegūt dažādus kriptovalūtu labumus tieši caur Binance platformu. Prasība pret futbolistu ir iesniegta Floridas tiesā.

    Spēlētāja seja tika izmantota gan televīzijas, gan sociālo tīklu un dažādu mājaslapu reklāmās, kas ir pieejamas visā plašajā ASV. Protams, pats sportists pagaidām nav sniedzis komentārus par konkrēto apsūdzību. Tīri mērogiem der atcerēties, ka Ronaldu ir visvairāk sekotāju Instagram lietotnē, un tas jau ir zīmīgs rādītājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    05.12.2023 23:20

    Bitcoin @ USD 44k btw

    Last edited 4 months ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Reklāma