Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” testē funkciju, kas ļaus storijus redzēt veselu nedēļu

    Jaunākie raksti

    Lietotne “Instagram” drīzumā varētu nākt klajā ar jaunu funkciju “My Week”, kas lietotājiem ļautu parādīt savus storijus jeb īsos stāstus veselu nedēļu līdzšinējo 24h vietā.

    Funkcija “My Week” ļautu atlasīt konkrētus storijus, kuri profilā būtu redzami septiņas dienas. Tas arī lietotājiem dotu lielākas kontroles un pārraudzības iespējas par to, kā viņu īsie stāsti tiek skatīti un ļautu parādīt vairāk satura. Piemēram, satura veidotājiem šī funkcija būtu noderīga, lai dalītos ar kadriem aizkulisēs vai lai veidotu miniseriālu par savu dzīvi vai darbu. Savukārt uzņēmumi ar “My Week” varētu ilgtermiņā reklamēt savus produktus vai pakalpojumus, kā arī dalīties ar klientu atsauksmēm.

    Reklāma

    Šos “Instagram” plānus kā parasti ievēroja lietotņu eksperts Alesandro Peluci. Tiesa, tas uzreiz nenozīmē, ka jaunā funkcija tik tiešām ieraudzīs dienas gaismu. Pagaidām “My Week” ir vēl izstrādes stadijā un nav skaidrs, vai un kad tā tiks izlaista.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.11.2023 17:35

    Interesē iespēja to sviestu neredzēt pavisam un nemaz. Un arī atteikties no uzmākšanās saņemt piedāvajumus par šādām muļļķībām.

    Reklāma