Web Analytics
More
    Reklāma

    Krištianu Ronaldu par saviem karjeras sasniegumiem saņems 770 kripto tokenus

    Jaunākie raksti

    Līdz ar kriptovalūtu popularitātes pieaugumu, izskatās, ka ar šiem digitālajiem aktīviem tagad ir moderni arī apbalvot cilvēkus, piešķirot tiem šāda veida prēmijas. Pasaulslavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu (Cristiano Ronaldo) kļuvis par pirmo futbolistu, kuram par karjeras sasniegumiem piešķirts apbalvojums kriptovalūtā. Proti, viņš ticis pie 770 JUV tokeniem – viens par katru vārtu guvumu.

    JUV ir oficiāls futbola kluba “Juventus” fanu radīts tokens, ko 2019. gadā līdz ar Socios.com platformu “Chiliz” blokķēdē palaida šis Itālijas futbola klubs. Cik saprotu, ja tev pieder kaut viens JUV tokens, automātiski esi nokļuvis “Juventus” kluba atbalstītāja statusā ar visām tiesībām piedalīties balsojumā par kluba lēmumiem, saņemt dažādas privilēģijas, apmeklēt spēles utt.

    Reklāma

    Neskatoties uz ievērojamo vērtības pieaugumu pēdējās dienās, JUV tokena cena joprojām ir salīdzinoši simboliska – ap 20 USD par vienu vienību. Tas nozīmē, ka 770 JUV tokenu lielā prēmija padarījusi Ronaldu par apmēram 15 700 ASV dolāriem bagātāku.

    Vienlaikus jāpiebilst, ka “Juventus” nav pirmais futbola klubs, kas ar “Chiliz” blokķēdes starpniecību palaidis savu fanu tokenu. Tos šādā pašā veidā izlaiduši arī Mančestras “City”, “Barcelona”, Parīzes “Saint-Germain” un citi futbola klubi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    TiriPiri
    23.03.2021 09:35

    Mosķ katrā darba vietā vajag savu tokenu, lai būtu vieglāk norēķināties ar darbinieku.

    trel
    23.03.2021 10:55
    Reply to  TiriPiri

    Un tad veikalā nonāc pie reālās dzīves un pārdevējs tevi ar taviem tokeniem aizsūta 3 mājas tālāk :D

    23.03.2021 13:19
    Reply to  trel

    Reālā dzīvē tavi bērni nākotnē tirgos visu uz tokeniem un NFT.

    REALAIS
    23.03.2021 14:49
    Reply to  Dash

    Tas ir pēc cik gadiem? 5?10? 50?

    KKTK
    23.03.2021 14:57
    Reply to  Dash

    Jo vairāk tokenu, jo vairāk uzvārās starpnieki t.i. maciņu turētājbiznesi. Ķipa bēga no lielajām banku komisijas maksā, bet nokļuva pie nezināmiem tavas naudas turētājiem, ar savām komisijas un konvertēšanas maksāj, plus kurus ik pa laikam kāds uzlauž un visu nospēr :D

    Krotow
    23.03.2021 15:55
    Reply to  KKTK

    LOL, vakar TomsHardware forumā viens kāreiz čīkstēja par to kā viņa maciņam celku lauzuši un 3,5 BTC un 9 ETH aizdzinuši.

    Krotow
    23.03.2021 15:50
    Reply to  Dash

    Šis ļooooooti patīk visādiem valūtu spekulantiem, nodokļu “optimizētājiem” un “par latu” bļāvējiem. Visticamāk liela daļa no kriptovalūtu popularizētājiem ir tieši šāda publika. Kuriem arī pietiek līdzekļu lai pavārītos no viena “kripto” un tad pārlēktu pie nākošā.

    Krotow
    23.03.2021 15:47
    Reply to  TiriPiri

    Ir jau bijis 20 gadsimta sākumā. Kur dažu tā laika lielo kompāniju darbiniekiem daļu algas izmaksāja šādos faņķikos, kurus viņi varēja atprečot tikai pašu darba vietas veikalos. Pēc mūsdienu analoģijas iedomājies ja tev algu izmaksā RIMI naudā ar kuru Maxima tevi pasūtīs.

    Reklāma