Web Analytics
More
    Reklāma

    Futbolists Ronaldiņju varētu tikt apcietināts saistībā ar dalību kriptovalūtu krāpšanas shēmā

    Jaunākie raksti

    Brazīlijas futbola zvaigzne Ronaldiņju, kurš savas aktīvās sporta gaitas jau ir beidzis, saņēmis uziacinājumu uz tiesu, lai sniegtu liecību kriptovalūtu krāpšanas shēmā, kurā iesaistīts viņa uzņēmums.

    Ronaldiņju jau divas reizes ir ignorējis pavēsti ierasties uz šo noklausīšanos kongresa priekšā, un trešā iespēja tiks dota 31. augustā. Bijušajam futbolistam piederošais uzņēmums “18kRonaldinho” tiek apsūdzēts par kriptovalūtu krāpšanas shēmu. Tas klientiem piedāvājis vairāk nekā 2% ienesīgumu no kriptovalūtu investīcijām dienā.

    Reklāma

    Pret šo uzņēmumu pieteiktas prasības jau vairāk nekā 61 miljona dolāru apmērā, jo klienti nav saņēmuši cerēto ienesīgumu. Visticamāk, šī ir kārtējā piramīdu shēma, kurā no cilvēkiem izkrāpta nauda. Ronaldiņju pārstāvji viņa aizstāvībai norāda, ka patiesībā bijušais futbolists arī ir daļa no krāpšanas shēmas un ir pats tajā iekritis.

    Uzņēmums neatļauti izmantojis viņa vārdu, lai piesaistītu jaunus klientus un investīcijas. Tāpat Ronaldiņu ir darbojies ar NFT tokeniem, kas izlaisti sadarbībā ar uzņēmumu INFLUXO 2021. gadā. Līdz ar to sportists ir diezgan iesaistīts kriptovalūtu jomā. Vēl pirms trim gadiem Ronaldiņu un viņa brālis tika apcietināti par to, ka atpūtās Paragvajā ar viltotām pasēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    30.08.2023 14:18

    Gaidām hašvalža komentāru :D

    Vārds
    01.09.2023 01:51

    Mani dažreiz fascinē vārdu tulkojumi. Ronaldīno ir tagad ronaldiņju,citur atkal ronaldīņū…

    Kursors.lv
    01.09.2023 07:25
    Reply to  Vārds

    Tā nu latviski izrunā šo vārdu. Noteikti ne kā Ronaldīno.

    Vārds
    01.09.2023 13:31
    Reply to  Vārds

    Nu varbūt… Likās, ka Latviešu leksonikā ir tā, kā runā tā raksta, tāpēc izklausījās savādāk. Piemēram Antonio, tad būtu Antons…

    Reklāma