Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Meta saviem darbiniekiem liek atgriezties ofisā vismaz trīs dienas nedēļā

    Jaunākie raksti

    Sākot no 5. septembra, uzņēmuma Meta darbinieki atgriežas ierastajā darba dzīvē, jo viņiem būs jādodas uz ofisu. Tiesa, pagaidām tās būs obligātas trīs dienas nedēļā, un var teikt, ka strādāšana no mājām, kas sākās koronavīrusa pandēmijas, laikā sāk pazust. Vismaz lielajos tehnoloģiju uzņēmumos.

    Kaut arī pandēmijas sākumā Meta visai skaļi daudzināja to, ka mūsu darba nākotne ir pilnībā attālinātā darbā, tomēr jau šo trīs gadu laikā prakse ir pierādījusi pretējo. Pat ja sākumā Meta bija augsta darba efektivitāte, tai neciešot no attālinātās komunikācijas, tomēr uzņēmums sapratis, ka kopējās attīstības labā būs jādodas uz ofisu.

    Reklāma

    Kā galvenie punkti atgriešanai birojos tiek minēta savstarpējā darbinieku uzticība, kas tomēr labāk veidojas klātienē, kā arī jauno kolēģu iesaiste darbā ir veiksmīgāka, ja viņi atrodas uz vietas. Kā norāda Meta pārstāvji, tad ir lietas, kuras vienkārši var ātrāk atrisināt un noskaidrot aci pret aci nekā caur tīmekļa kameru un sarakstīšanos.

    Iespējams, ka klātienes darba atgriešana ir daļa no Meta plāniem uzlabot uzņēmuma attīstības ātrumu un efektivitāte, kas saistās ar masveida darbinieku atlaišanu un restrukturizāciju. Arī Apple saviem darbiniekiem liek ierasties ofisā jau trīs dienas nedēļā, kā arī Amazon gatavojas pilnībā atgriezties ofisā visas piecas dienas nedēļā.

    Interesanti, ka Meta vēlas radīt virtuālo vidi, kurā mēs visi nākotnē dzīvosim, tomēr tas tiks panākts, pašiem atrodoties klātienē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma