Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņojis speciāli PlayStation paredzētas 200 dolāru vērtas bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Sony papildinājis spēļu konsoles PlayStation 5 aksesuāru sarakstu ar divām jaunām bezvadu austiņām Pulse Explore and Pulse Elite.

    Pulse Explore būs mazās in-ear tipa bezvadu austiņas, un kā lielāko ieguvumu jaunajām austiņām Sony izceļ īpašo PlayStation Link savienojumu. Tas nodrošinās bezzuduma audio, kā arī ļoti zemas aiztures skanējumu, kas ir ļoti svarīgs, baudot videospēles. Jauno austiņu parādīšanās ir saistīta ar PlayStation Portal ierīces oficiālo izziņošanu, kas būs Sony bezvadu videospēļu konsole.

    Reklāma

    Mazās Pulse Explore bezvadu austiņas būs pietiekami dārgas, jo maksās 199.99 dolāru, liekot tās vienā plauktā ar augstā plaukta konkurentiem. Protams, tās būs veidotas PlayStation 5 krāsu gammā, ar baltu apvalku un melnu iekšējo daļu un mīkstajiem uzgaļiem. Lai izmantotu PlayStation Link savienojumu, PS5 konsolei būs jāpievieno papildu adapteris.

    Tikmēr PlayStation Portal ierīcē tas jau būs iebūvēts. Tāpat Pulse sērijas bezvadu austiņas būs iespējams savienot ar Bluetooth savienojumu, līdz ar to austiņas varēs izmantot sarunām pa telefonu, kā arī paralēli klausīties spēles mūziku PlayStation 5 konsolē. Austiņas būs saderīgas arī ar Windows un Mac darbinātajiem datoriem. Katrā ziņā gaumīgs aksesuāru papildinājums no Sony.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    25.08.2023 12:24

    Viss ir dārgi. Bet tāda ir dzīve. Vismaz ir iespēja izvēlēties vairāk papildierīču saderīgas ar konsolēm, kuriem tas interesētu.

    Kaspis
    25.08.2023 15:09

    Galvenā saderība ir dizains?

    REALAIS
    25.08.2023 15:32
    Reply to  Kaspis

    Playstation Link ir galvenā saderība. Uz konsolēm Sony nepieļauj BT pieslēgumu pa tiešo.

    Basics
    25.08.2023 15:50

    Diezgan dārgi izmaksā skaņas kvalitāte un bezaizture. Vada ausis ar šādu skanējumu maksā – cik, 29,99?

    Reklāma