Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūduši pirmie Sony portatīvās spēļu konsoles attēli

    Jaunākie raksti

    Sony Project Q portatīvā spēļu konsole tika daļēji izziņota jau maijā, bet tikai šobrīd sāka parādīties pirmie noplūdušie attēli ar šo konsoli. Tā gan laikam īsti nav dēvējama par portatīvu spēļu konsoli, jo Sony Project Q būs ciešā sasaistē ar PlayStation 5, lai piedāvātu augstvērtīgu spēlēšanas pieredzi.

    Faktiski Sony Project Q portatīvā spēļu konsole ir drīzāk PS5 ekrāns, kas apvienots ar kontroles ierīci. Sony Project Q būs 8 collu ekrāns un kontrolieris, kas ļoti atgādina PS5 DualSense pulti.

    Reklāma

    Lai nav zināma Project Q specifikācija, tomēr noplūdušie attēli norāda uz Android vai Linux-bāzētu operētājsistēmu. Pēc jaunajiem attēliem tiek spriests, ka būs iespējams pielāgot arī Project Q izskatu un attiecīgi arī pāris iespējas.

    Sony Project Q varētu būt ASUS ROG Ally un Steam Deck konsoļu konkurents, bet tikai tiem, kam jau mājās ir PS5 konsole.

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    24.07.2023 11:06

    Šī ierīce nav pat tuvu konkurences sastādīšanai. Šī ir specifiska ierīce tikai specifiskiem gadījumiem, visticamāk cenā arī būs lēta, jo nekā kā ekrāns un pults tur nav. No vienas puses nav saprotams priekš kam vispār šāda ierīce būtu vajadzīga un man ir PS5.

    Tas aptuveni tā, ka galvenais TV pie kā pievienots PS5 ir aizņemts un nākas samierināties, paņemt planšeti un iet paspēlēt citā istabā :D

    bobis
    24.07.2023 17:55

    Izskatas pec spidzinasanas rika prieks spelmana. Iedomajieties kadam ciplanetietim vajag but lai ko tadu speletu, ar iebaztu seju ekrana.

    Reklāma