Web Analytics
More
    Reklāma

    Emergn iegūst Microsoft Risinājumu izstrādātāja partnera titulu digitālo un lietotņu inovāciju jomā

    Jaunākie raksti

    Globālais digitālā biznesa pakalpojumu uzņēmums Emergn, kas palīdz uzņēmumiem radīt vērtīgus digitālos produktus, kā arī nodrošināt izcilu klientu pieredzi, šodien oficiāli paziņojis, ka ir atzīts par Microsoft Risinājumu izstrādātāja partneri digitālo un lietotņu inovāciju jomā. Emergn saņēma šo titulu par spēju nodrošināt viedas lietojumprogrammas un mākoņdatošanas programmatūras risinājumus, kas ļauj klientiem konkurēt mūsdienu digitālajā pasaulē.

    Risinājumu izstrādātāju partneru noteikšanas programma izriet no Microsoft Cloud sešām risinājumu jomām, no kurām viena ir digitālās un lietotņu inovācijas. Šis partnera tituls ļaus Microsoft klientiem no visas pasaules ātri identificēt Emergn kā uzņēmumu, kas izceļas ar tā stingro apņemšanos nodrošināt izcilus mākoņdatošanas tehnoloģiju risinājumus. Turklāt Emergn un Microsoft tagad var sadarboties, izstrādājot kopīgus prototipus Emergn klientiem.

    Reklāma

    Šī gada pavasarī Microsoft Latvia un Emergn Latvia sadarbojoties tika organizētas izglītojošās darbnīcas “Tehnoloģiju izaicinājums 2023”, demonstrējot jaunākās lietojumprogrammas ikdienas darbu atvieglošanai tieši valsts sektorā strādājošajiem. Apvienojot teorētiskas zināšanas ar praktiskiem uzdevumiem, darbnīcās institūciju pārstāvji mācījās rast risinājumus konkrētu valsts iestāžu izaicinājumiem. Jauniegūtā Microsoft atzinība atbalstīs turpmāku kopīgu projektu īstenošanu un labāko risinājumu radīšanu Emergn klientiem.

    Emergn sadarbojas ar pasaulē cienījamiem uzņēmumiem, tostarp Fortune 500, FTSE 100 un Global 2000 uzņēmumiem, lai uzlabotu veidu, kā tie strādā. Uzņēmums saviem klientiem ļauj ātrāk laist tirgū jaunus un uzlabotus produktus, izveidot modernas un mērogojamas platformas, kā arī identificēt automatizējamus procesus, lai samazinātu atkritumu daudzumu un radītu konkurences priekšrocības. Līdz šim Emergn risinājumi ieviesti arī Latvijas uzņēmumos un institūcijās, lai mazinātu manuālo darbību apjomu un padarītu patīkamāku klientu pieredzi.

    “Uzņēmumā Emergn mēs palīdzam saviem klientiem konkurēt ar labāku digitālo pieredzi,” komentē Fredriks Hagstrems, Emergn galvenais tehnoloģiju direktors. “Mums ir pieredze plašā tehnoloģiju klāstā un mēs piegādājam pilna cikla digitālos produktus un risinājumus. Šī atzinība no Microsoft ir apliecinājums mūsu komandu kvalitātei un rezultātiem, ko mēs nodrošinām saviem klientiem.”

    “Esam gandarīti, ka mūsu darbu atzinīgi novērtē tik liels un starptautisks uzņēmums kā Microsoft. Ņemot vērā, ka Latvija ir valsts ar lielāko Emergn darbinieku skaitu, šis ir arī nozīmīgs sasniegums valsts līmenī un apstiprina vietējo speciālistu kompetenci. Partnerība ar Microsoft radīs vēl vairāk iespēju izstrādāt pasaules līmeņa tehnoloģiju risinājumus, kas palīdzēs gan privātiem uzņēmumiem, gan valsts iestādēm,” stāsta Emergn Latvia vadītājs Aldis Ērglis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma