Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā atklāj vienu no lielākajiem BMW Motorrad saloniem Baltijā

    Jaunākie raksti

    Piektdien, 14. jūlijā, oficiālais BMW Motorrad pārstāvis Latvijā “Inchcape Motors Latvia” svinīgā pasākumā atklāja jaunas un modernizētas BMW Motorrad salona telpas. Ar 300 kvadrātmetru tirdzniecības platību šobrīd šis ir viens no lielākajiem BMW Motorrad saloniem Baltijā. Vienlaikus ar jaunā salona atklāšanas svētkiem BMW moto cienītāji ar krāšņu pasākuma programmu svinēja BMW Motorrad 100. dzimšanas dienu.

    Salona atklāšanas uzrunā Diāna Šafīra, “Inchcape Motors Latvia” valdes locekle, uzsvēra: “BMW Motorrad nav tikai pārvietošanās līdzeklis. Tas ir dzīvesveids. Tā ir kultūra, kopības un brīvības sajūta. BMW Motorrad ir par piedzīvojumiem un vērtīgām atmiņām. Šodien mēs esam liecinieki jaunā un modernā BMW Motorrad salona atvēršanai Latvijā. Esmu pārliecināta, ka šis notikums vēl vairāk iezīmēs Latviju BMW pasaules kartē”.

    Reklāma

    Jaunā BMW Motorrad salona atrašanās vieta palikusi nemainīga, tas joprojām atrodas Rīgā, Dārzciema ielā 64A. Ja iepriekš premium klases zīmola motocikliem bija atvēlēta vieta BMW autosalonā, tad tagad tie ir izvietoti jaunās un modernizētās telpās ar 300 kvadrātmetru platību – tikai BMW Motorrad motocikliem. Jaunais salons veidots pēc jaunākā BMW Motorrad dizaina koncepta standartiem, apvienojot autentiskus materiālus un interaktīvu aprīkojumu. Vienlaikus motobraukšanas entuziastiem jaunajās telpās būs vieglāk pārskatīt un izvēlēties sev tīkamākos aksesuārus un ērtāko ekipējumu, jo aksesuāru plašais piedāvājums tagad būs izkārtots atbilstoši motociklu dažādajiem segmentiem.

    “Jaunā salona atvēršana ievērojami palielinās pieejamo motociklu skaitu noliktavā Latvijā, nodrošinot klientiem iespēju iegādāties motociklus kaut tajā pašā dienā, negaidot kārotā motocikla piegādi no rūpnīcas Vācijā. Līdz ar jaunā salona atklāšanu pirmajā darbības gadā BMW Motorrad plāno paaugstināt apkalpošanas un tirdzniecības apjomus no 15% līdz 20%, savukārt, salona otrajā stāvā nākotnes perspektīvā plānots arī atvērt restorānu, saka BMW autocentra direktors Andris Ustups.

    BMW Motorrad servisa telpas savu atrašanās vietu nemainīs un motociklu servisa pakalpojumi būs pieejami tajās pašās telpās, kur iepriekš. Kā vēl viens jaunums ir motociklu apkopes un glabāšanas pakalpojumi ziemas sezonā. Līdz ar jaunā salona atklāšanu paplašinājies arī šī gada maijā ieviestā motociklu nomas pakalpojums – Rent a Ride, kas šobrīd ir vienīgā lokācija Baltijas valstīs. Tagad nomas piedāvājumā pieejami 10 dažādi motociklu modeļi, kas pārstāv dažādus segmentus.

    Vakara gaitā norisinājās arī motociklu parāde, kur par īpašu cenu pasākuma apmeklētājiem bija iespēja iegādāties kādu no desmit prezentētajiem motociklu modeļiem. Turklāt pasākuma laikā ikvienam apmeklētājam par godu BMW Motorrad simtgadei bija unikāla iespēja arī apskatīt pirmo, 1923. gadā ražoto, BMW Motorrad motociklu – R 32.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diesel und Schnitzel
    19.07.2023 01:05

    Kāpēc blondīnēm patīk BMW? Jo var izburtot.

    mmbds
    19.07.2023 23:06

    Tad jau viņām patīk arī Oka, VAZ, ZAZ, MAZ, GAZ 😁

    Biteme
    19.07.2023 08:14

    Vārda “lokācija” nozīme ir ļoti pārprasta.

    Reklāma