Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW izziņojis jaunu elektrisko pilsētas skūteri CE 02

    Jaunākie raksti

    Vācu autogrands BMW nenodarbojas tikai ar auto ražošanu, jo braucamrīku piedāvājumā ir arī dažādi motorizētie divriteņu pārvietošanās līdzekļi. Pavisam nesen izziņots pilsētai piemērotais un diezgan stilīgais skūteris CE 02.

    Jaunais BMW CE 02 ir saistīts ar savu priekšgājēju CE 04, kas arī ir elektriskais skūteris, bet jaudīgāks un lielāks. Pats BMW jauno modeli sauc nevis par skūteri, bet gan eParkourer. Tas simbolizē mobilitāte, kā arī ir visai pateicīgs sauklis mārketingam, bet no malas skatoties, tas tik un tā vairāk saistās tieši ar skūteri.

    Ar 11 kW modeli būs iespējams veikt gandrīz 90 km attālumu ar vienu uzlādi, un maksimālais ātrums sasniegs 95 km/h. Tāpēc ar šādu elektrisko skūteri būs ērtāk pārvietoties nelielos gabalos un pilsētā. Tā cena ir sākot no 7599 USD, bet lielākais priekšgājējs CE 04 maksā sākot no 12 700 USD.

    Reizē ar BMW CE 02 izziņošanu, uzņēmums parādījis speciālas viedās brilles, uz kurām attēlosies brauciena ātrums, pārnesums, kā arī pagriezienu gaismas. Šo var salīdzināt ar risinājumu automašīnām, kad virs stūres uz caurspīdīga ekrāna redzama informācija par braucienu. Jaunais elektriskais skūteris būs pieejams nākamajā gadā, bet speciālās brilles jau šajā vasarā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arnis
    12.07.2023 12:29

    Beidzot BMW labs produkts 16+ auditorijai premium segmentā

    Vārds
    13.07.2023 10:57
    Reply to  Arnis

    Kas tur tik labs? M57 dzinēji, lūk tas bija kas tiešām labs. Un kas tālāk, BMW sāks praidā piedalīties?

    Elektriķis
    12.07.2023 21:12

    Brilles šajā vasarā, bet pats braucamais nākamajā gadā…nopirkšu brilles un skriešu pa ielu :)

    Reklāma