Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW piedāvās viedās brilles motobraucējiem, kurās redzama brauciena informācija

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums BMW izziņojis speciāli motobraucējiem noderīgas viedās brilles, uz kurām attēlos nepieciešamos datus, dodoties izbraucienā ar motociklu.

    Jaunās BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses sadarbosies ar uzņēmuma radīto Motorrad Connected lietotni ar Bluetooth palīdzību. Šīs savienojums ļaus uz tām attēlot pamata informāciju pa braucienu, attiecīgi braukšanas ātrumu, maksimālo atļauto ātrumu, pārnesumu, kā arī minimālu navigācijas informāciju. Visi dati tiks attēloti uz labās lēcas, lai pēc iespējas mazāk traucētu redzamību.

    Reklāma

    Brilles varēs aprīkot gan ar caurspīdīgiem, gan tumšinātiem stikliem, kā arī tās varēs izmantot tie braucēji, kuriem nepieciešamas redzi koriģējošas brilles. To akumulators būs iebūvēts rāmī un kājiņās, lai tās neizskatītos un nebūtu ļoti masīvas, un pēc BMW teiktā brilles spēs darboties līdz 10 stundām ar vienu uzlādi.

    BMW Motorrad ConnectRide Smartglasses cena Eiropā ir 690 EUR, un drīzumā tās būs pieejamas. Katrā ziņā šī nav lēta ierīce, un vairāk būs dārga spēļmantiņa un aksesuārs.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    14.07.2023 15:38

    Kristap, tu ka moto braucejs, varesi sevi pieradit vai tu esi ists vai tikai plerksti. Kad nopirksi tad visi zinas ka esi krutakais dzheks miesta un ists moto braucejs.

    Last edited 9 months ago by Oskars
    Kursors.lv
    15.07.2023 19:34
    Reply to  Oskars

    Es braucu ar Yamahu, un japāņi šādas brilles vēl nav radījuši. Es arī neredzu baigo nepieciešamību, jo navigācijas jautājumu risinu citādāk.

    Reklāma