Web Analytics
More
    Reklāma

    Activision izmanto īsto spēlētāju klonus, lai cīnītos pret krāpniekiem “Call of Duty” videospēlēs

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātājs Activision visu laiku domā pie dažādiem risinājumiem, lai apkarotu videospēļu krāpniekus. Viens no jaunākajiem risinājumiem ir īsto spēlētāju klonu izveide, sarežģījot spēli krāpniekiem.

    Jaunā metode paredzēta vienām no jaunākajām “Call of Duty” sērijas spēlēm: “Modern Warfare II” un “Warzone 2.0”. Angliski tā tiek dēvēta par halucināciju, jo, uztverot aizdomīgu spēlētāju tiešsaistes spēlē, viņa priekšā sāks parādīties reālo spēlētāju kloni. Tas radīts ar domu, lai mulsinātu potenciālos krāpniekus, kā arī tos izslēgtu no spēles.

    Reklāma

    Tas tiks panākts ar to, ja šāviens tiks izdarīts klona virzienā, kas tādējādi ļaus patiešām identificēt krāpnieku un viņu bloķēt. Activision pārstāvji norāda, ka jaunais drošības režīms nekādi netraucēs īstajiem spēlētājiem, kuri neizmanto dažādus krāpšanās palīgrīkus, bet gan precīzi tiks identificēti potenciālie ļaundari. Klonētais spēlētājs kustēsies gandrīz identiski īstajam, līdz ar to būs grūti izšķirt atšķirību.

    Avots: Activision

    Piedāvājot jaunas drošības metodes, tiek likvidētas arī citas. Piemēram, Activision izmantoja režīmu, kas apstādināja krāpnieka spēlētāju, izveidojot grimstošo smilšu efektu. Tomēr šīs režīms šobrīd ir atslēgts. Videospēļu izstrādātājs norāda uz veiksmīgajiem rezultātiem, apkarojot spēlētājus, kuri krāpjas un vēlas iegūt neatļautas priekšrocības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    03.07.2023 13:48

    Izskatās pēc cīņas ar vējdzirnavām. Un pēc tā ka šis spēļu žanrs sāk aiziet pa burbuli. Vienkāršiem spēlētājiem bez pieredzes un piepirktiem pagarinātājiem tur tagad tāpat vairs nav ko darīt, ja negribi visu laiku pavadīt miroņa statusā.

    bobis
    08.07.2023 12:05

    Speles jega, ka taja interesanti spelet, nepieredzejusam speletajam. Shooteri jau ta neinteresanti, ka taja glupi skraidi un saudi, ka izmisusi juras cucina riteni, kai nauko citu darit. Ne zobenu, ne magijas.

    Krotow
    08.07.2023 16:55
    Reply to  bobis

    Bērniņ, tev derētu paspēlēt 1990-o šūterus. Kur nebija priekšā teikšanas un iezīmētu ienaidnieku. Un reizēm bija ļoti jāmin, kur doties tālāk un kop darīt lai vispār tiktu tālāk.

    bobis
    09.07.2023 17:26
    Reply to  Krotow

    Es speleju tadu vecu speli uz playstation, ka green man air earth sea. Tas bij interesants shooters, brauc ar dzipu saujot ar lozmeteju, cinies ar tankiem minmeteju vai bazuku, saudies pa ielam pret ienaidnieka zaldatiem, ierakumos bedz no ugunsmeteja, no helikoptera atsauj ienaidnieka nometni, beigas skraidi uz kaujas kuga ap turekliem un atsauj ienaidnieka kugus un lidmasinas.

    Reklāma