Web Analytics
More
    Reklāma

    Viesnīca Amsterdamā nav apmierināta ar tās parādīšanos “Call of Duty: Modern Warfare II” videospēlē

    Jaunākie raksti

    Jaunākā “Call of Duty: Modern Warfare II” videospēles daļa ir pieejama vien nedēļu, bet publiskajā telpā jau izskanējusi neapmierinātība no viesnīcas Conservatorium Hotel Amsterdamā par neatļautu vietas izmantošanu spēlē un saistīšanu ar vardarbību.

    Katrai nozarei savas problēmas un izaicinājumi, un šajā situācijā viesnīca nav apmierināta, ka videospēlē tā tiek asociēta ar ieročiem un nogalināšanu, ar ko, protams, Conservatorium Hotel nevēlas sevi saistīt. “Call of Duty” videospēles ir zināmas ar to, cik reālistiski tās attēlo vietas, kurās notiek spēles sižets. Šajā situācijā izstrādātāji nav sazinājušies ar konkrēto viesnīcu un mēģinājuši vienoties par iespēju izmantot to spēlē.

    Reklāma

    Pagaidām gan viesnīca nav vērsusies kādās institūcijās pret “Call of Duty”, bet situācija liek domāt, ka tas tomēr varētu notikt. Konkrētā viesnīca atrodas 19. gadsimtā būvētā ēkā, kas savulaik celta kā banka, bet pēc tam pārveidota par piecu zvaigžņu viesnīcu. Līdz ar to var saprast, ka Conservatorium Hotel domā par savu tēlu un potenciālajiem klientiem, kas to apmeklē. Videospēlē šo vietu sauc Breenbergh.

    Autortiesību likumi ASV un Eiropā aizsargā arī arhitektūras projektus, kas nozīmē, ka tos nevarētu tāpat vien izmantot videospēlē. Bet skatoties plašāk, varbūt tā viesnīcai tieši kalpos kā lieliska reklāma jauniem viesiem, kuri vēlēsies apmeklēt viesnīcu klātienē pēc spēlē pieredzētā.

    Vai jums jau izdevies nobaudīt jauno “Call of Duty: Modern Warfare II”?

    AvotsGuru3D
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma