Web Analytics
More
    Reklāma

    AGON PRO AG274QS – QHD 300Hz monitors geimeriem

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC – viens no pasaulē vadošajiem spēļu monitoru un IT aksesuāru zīmoliem –  pievieno 68,58 cm (27 collu) AGON PRO AG274QS, ātrdarbīgu, 300 Hz spēļu monitoru savam AGON PRO portfolio. Aprīkots ar Fast IPS paneli, kas atbalsta DisplayHDR 600, 1 ms GtG reakcijas laiku un QHD izšķirtspēju, tas noteikti iespaidos e-sporta spēlētājus un entuziastus, jo īpaši FPS, battle royale un līdzīgu dinamisku spēļu cienītājus.

    Reklāma

    Ass un ātrs

    AGON PRO pašreizējie modeļi ar Full HD – 25 collu AG254FG (360 Hz) vai 27 collu AG274FZ (260 Hz) – lieliski demonstrē kā izcilu ātrumu var apvienot ar augstas kvalitātes IPS paneļiem un godalgotiem, uz spēlētājiem vērstiem dizainiem. Tagad AGON by AOC, prezentējot 27 collu AG274QS, piedāvā asāku QHD izšķirtspēju (2560×1440 pikseļi) līdz pat elpu aizraujošiem 300 Hz – šobrīd tirgū šis ir viens no pirmajiem QHD displejiem ar tik augstu atsvaidzes intensitāti.

    Tā kā tam ir vairāk nekā divas reizes lielāka atsvaidzes intensitāte nekā parastajiem 144 Hz spēļu monitoriem, AG274QS ik sekundi rāda vairāk kadru, nodrošinot plūstošāku un precīzāku spēles gaitu. Tas ir īpaši aktuāli FPS spēlēm, kur ir nozīme pat sekundes simtdaļām – jo ātrāk lietotājs ieraudzīs pretinieku aiz stūra un ātrāk izsekos pretinieka neparastās kustības, jo ātrāk viņš spēs reaģēt un iegūt virsroku sacensībās.

    AG274QS trīspusējs bezrāmja 27 collu Fast IPS panelis piedāvā QHD izšķirtspēju (2560×1440) un 300 Hz atsvaidzes intensitāti – mūsdienu spēlētāju sapņu specifikācijas. Pateicoties 1 ms GtG un 0,5 ms MPRT reakcijas laikiem, dinamiska darbība šķiet vienmērīga un monitorā praktiski nav redzama attēlu mirgošana. Tā kā Adaptive-Sync tehnoloģija un AMD FreeSync Premium atbalsts jau ir iekļauti, tad ar mainīgo atsvaidzes intensitāti raustīšanās un pārrāvumi tiek novērsti.

    Lai spēlētāji varētu baudīt ne tikai dinamiskās, bet arī fotoreālistiskās, aizraujošās vienam spēlētājam paredzētas spēles, AG274QS ir DisplayHDR 600 sertificēts. Displejs var palielināt maksimālo spilgtumu līdz pat 600 nitiem, lai vienlaikus atspoguļotu spilgtus, iespaidīgus sprādzienus vai tumšsarkanas ainavas ar fantastisku saules gaismu un dziļām ēnām.

    AG274QS monitors, kas ieguvis Red dot dizaina balvu, atbilst AGON PRO pārbaudītajai formulai: no trim pusēm gandrīz neeksistējošas malas potenciālai vairāku monitoru iestatīšanai, logotipa projektors, lai atgādinātu lietotājiem par AGON PRO sāgu, ka arī RGB efekti (Light FX), pielāgojami un sinhronizējami ar citiem AOC rīkiem, pateicoties visaptverošajai G-Menu programmatūrai. Papildus individuālai pielāgošanai AG274QS monitoram ir izturīgs metāla statīvs ar plašu augstuma, slīpuma, pagrieziena regulēšanu un pagriešanas iespējām.

    Ar 4x USB 3.2 portu palīdzību monitors var darboties kā doks, lai pievienotu papildu perifērijas ierīces, piemēram, spēļu tastatūru, peli, USB austiņas utt. 2x 5 W skaļruņi ar DTS skaņu padara AG274QS par perfektu ierīci visiem spēlētājiem. Monitorā iebūvētais austiņu turētājs sekmē vēl labāku spēlētāju kauju koordinēšanu. Iekļautais ripas formas QuickSwitch pults atvieglo OSD iestatījumu pielāgošanu, kā arī to var izmantot vadīšanai ar kursorsviru vai G-Menu programmatūru.

    AGON PRO AG274QS būs pieejams no 2022. gada jūnija par 1199,00 eiro (MSRP).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma