Web Analytics
More
    Reklāma

    AGON by AOC laiž klajā jaunākos 4K monitorus U27G3X/BK un U32G3X/BK aizraujošai spēlēšanai ikdienā

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC, viens no pasaulē vadošajiem spēļu monitoru1 un IT piederumu zīmoliem, ar lepnumu iepazīstina ar diviem inovatīviem monitoriem, kas paredzēti ikdienas spēlēšanas pieredzes uzlabošanai. Modeļi AOC GAMING U27G3X/BK un U32G3X/BK piedāvā maksimālu komfortu un tehnoloģisko nodrošinājumu augstas kvalitātes vizuālo elementu baudīšanai un efektīvai veiktspējai, spēlējot visdažādākās spēles.

    Abiem modeļiem ir IPS panelis ar UHD (3840×2160) izšķirtspēja izteiktam asumam un dzidriem attēliem. Pateicoties mākslīgā intelekta GPU tehnoloģijām, kadru nomaiņas ātruma sasniegšana 4K izšķirtspējā kļūst daudz vienkāršāka nekā jebkad agrāk. 4K modeļi U27G3X/BK un U32G2X/BK tiek piedāvāti tirgū spēlētājiem, kuri novērtē īpašu asumu un augstu atsvaidzes intensitāti.

    Reklāma

    27″ (68,6 cm) modelim U27G3X/BK ir augstāka (160 Hz) atsvaidzes intensitāte, savukārt 31,5″ (80 cm) U32G3X/BK modelis spēlēšanas pieredzi uzlabo ar lielāku displeju un 144 Hz atsvaidzes intensitāti. Pateicoties ātrajam 1 ms GtG reakcijas laikam, abi monitori lieliski noderēs sacīkšu spēlēs. Divi HDMI 2.1 un divi DisplayPort integrētie porti abus modeļus padara par ērti savienojamiem ar jaunākās paaudzes GPU un konsolēm. Ērtai un aizraujošai spēlēšanai abi monitori izstrādāti ar ergonomiskiem statīviem, piedāvājot iespēju tos regulēt augstumā, noliekt, pagriezt un rotēt.

    U27G3X/BK: nepārspējams sniegums spēlēšanai ikdienā

    Pateicoties UHD (3840×2160) izšķirtspējai, modelis U27G3X/BK nodrošina nepārspējamu skatīšanas pieredzi līdzās HDR10 atbalstam un VESA DisplayHDR 400 sertifikācijai. Tā IPS panelis nodrošina precīzas un dzīvīgas krāsas darbam un spēlēm, bet īpaši augstais pikseļu blīvums (163 ppi) sniedz iespaidīgu dzidrumu un asumu. 160 Hz atsvaidzes intensitāte garantē reaģējošu ekrānu un darbību bez aizturēm, kas monitoru padara par lieliski piemērotu plašam spēļu klāstam.

    Pateicoties 1 ms GtG reakcijas laikam un tādām funkcijām kā Pixel Overdrive un Motion Blur Reduction (MBR), modelis U27G3X/BK nodrošina asus attēlus bez aiztures. Saderība ar Nvidia G-SYNC un Adaptive-Sync atbalsts nozīmē, ka iespējams spēlēt bez pārrāvumiem. Pārsteidzošā 96 % DCI-P3 krāsu gamma CIE 1976 nodrošina dzīvīgus un reālus attēlus, kas gan spēlēšanu, gan satura veidošanu padarīs īpaši aizraujošu. Ar jaunās paaudzes konsolēm pilnīgi saderīgais modelis U27G3X/BK atbalsta 4K UHD ar 120 Hz atsvaidzes intensitāti plašam pielietojumam. Tādas funkcijas kā zemā ievades aizture, G-Menu, FlickerFree, Low Blue režīms un Shadow Control lietotāja pieredzi padara vēl aizraujošāku. Plānots, ka modelis U27G3X/BK būs pieejams novembra vidū.

    U32G3X/BK: iespaidīgs vizuāls piedzīvojums

    Modelis U32G3X/BK piedāvā vēl iespaidīgāku vizuālo pieredzi 31,5″ ekrānā ar UHD izšķirtspēju. 144 Hz atsvaidzes intensitāte un 140 ppi pikseļu blīvums nodrošina to, ka šis IPS panelis sniedz asus un reaģējošus attēlus visdažādākajam pielietojumam. Tāpat kā 27″ modelis arī šis monitors nodrošina 95 % DCI-P3 krāsu gammu atbilstoši CIE1976 standartiem un piedāvā bagātīgas un precīzas krāsas ar plašās 1,07 miljardu krāsu paleti un 10 bitu krāsu dziļumu.

    Ātrais reakcijas laiks (1 ms GtG) Pixel Overdrive režīmos nozīmē, ka modelis U32G3X/BK ir izstrādāts netraucētai un reaģējošai spēlei. Saderība ar NVIDIA G-SYNC un Adaptive-Sync atbalsts nodrošina nevainojamu pieredzi un darbību bez pārrāvumiem. Modelis U32G3X/BK ir pilnībā saderīgs ar jaunās paaudzes konsolēm un atbalsta 4K UHD ar 120 Hz atsvaidzes intensitāti, padarot to par piemērotu risinājumu visdažādākajiem uzdevumiem. Tādas funkcijas kā zemā ievades aizture, G-Menu, FlickerFree, Low Blue režīms un Shadow Control palīdzēs nodrošināt komfortu un aizraujošu pieredzi. Plānots, ka modelis U32G3X/BK būs pieejams decembra vidū.

    Cenas un pieejamība

    Modeļi U27G3X/BK un U32G3X/BK piedāvā pavisam citāda līmeņa 4K spēlēšanas pieredzi, pateicoties to iespaidīgajai specifikācijai. Modelis U27G3X/BK būs pieejams 2023. gada novembra vidū par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 579€.

    Lielākā ekrāna modelis U32G3X/BK būs pieejams veikalos decembra vidū ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 749€, piedāvājot spēlētājiem iespēju ar nepacietību gaidīt ko īpašu svētku sezonā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma