Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips paceļ spēlēšanu jaunā līmenī ar Evnia 32M2C5500W monitoru

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties brīvdienu sezonai, spēlētāji gaida kādu gardu kumosiņu. Evnia spēļu monitoriem ir jauns papildinājums — jaunākais piedāvājums no Philips monitoru klāsta: Philips Evnia 32M2C5500W. Šis monitors ir izstrādāts un aprīkots tā, lai nodrošinātu ātrumu, iespēju iedziļināties un komfortu visu profilu spēļu cienītājiem. Tas dod nebeidzamu baudījumu un lielisku vērtību apvienojumā ar stilīgu dizainu.

    “Philips Evnia 32M2C5500W apvieno īpašības, ko meklē mūsdienu spēlētāji — ātrumu, grafisko veiktspēju un fizisko komfortu — tas viss vienā skaisti izstrādātā ierīcē noteikti sniegs baudpilnu spēlēšanas pieredzi. Šis monitors būs lieliska dāvana jūsu mīļajam spēlētājam”, pauž Kseni Bairaktari (Xeni Bairaktari), globālā mārketinga vadītāja un ES Philips/AOC monitoru un IT piederumu mārketinga direktora vietniece.

    Reklāma

    Dinamiska, krāsaina, aizraujoša spēle garantēta

    Philips Evnia 32M2C5500W piedāvā visu, kas mūsdienu spēlētājiem ir nepieciešams, lai gūtu maksimālu guvumu no spēļu sesijām, izbaudot ekrānā redzamos piedzīvojumus visaugstākajā līmenī. Izliektais 1000R VA displejs nodrošina skaistus attēlus apvienojumā ar komfortu, ko rada platais skata leņķis un patīkamu iegremdēšanās sajūtu, palīdzot spēlētājiem iegūt vēl aptverošāku un baudpilnu spēļu pieredzi. Kristāldzidrie attēli ar Quad HD (2560 x 1440) izšķirtspēju nodrošina katra attēla dzidrību un krāsainību (92% DCI-P3 pārklājums), savukārt VESA DisplayHDR 400 sertifikācija paaugstina monitora vizuālo veiktspēju ar sīkākām, reālistiskākām detaļām.

    Papildus izcilajai grafikai Philips Evnia 32M2C5500W nodrošina ātrumu un precizitāti, kas nepieciešama jaunākās paaudzes spēlēm, nezaudējot nevienu kadru. Īpaši ātra 240 Hz atsvaidzes intensitāte apvienojumā ar zemu ievades aizkavi, FreeSync Premium Pro un 0,5 ms MPRT ātru reakcijas laiku nozīmē, ka pat visaizraujošākā darbība un piedzīvojumi vienmēr būs vienmērīgi, dinamiski, bez jebkādas aiztures, māņattēliem vai raustīšanās. Lietotāji varēs “ienirt” ekrāna dzīlēs, lai gūtu brīnumainu pieredzi.

    Tā kā katrai spēlei ir jāsniedz prieks gan prātam, gan ķermenim, Philips Evnia 32M2C5500W monitoram ir tāds plašu funkciju klāsts, kas īpaši izstrādātas spēlētāju komfortam, ērtībai un labsajūtai. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat EasySelect funkciju, lai viegli pārslēgtu ekrāna izvēlnes, vai samazināt acu nogurumu, pateicoties LowBlue režīmam un Flicker-Free tehnoloģijai, vai arī monitora Compact Ergo Base slīpuma, pagriešanas un augstuma regulēšanas iespējas, lai nodrošinātu sev ērtu ekrāna laiku vairāku stundu garumā, ikviens spēlētājs piekritīs, ka šo monitoru vienmēr ir prieks izmantot.

    Cenas un pieejamība

    Philips Evnia 32M2C5500W ir pieejams no 2023. gada novembra par 499 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    23.11.2023 08:25

    Gribēju, lai zs vecīts atnes jaunu plasmu. Sāku piemeklēt kautko starp 50-55. Pat viena ražotāja lapā to ir tik daudz, ka īsti nav skaidrs ar ko tie atšķiras.
    Vajag pētījumu bez maz vai.

    Reklāma