Web Analytics
More
    Reklāma

    Atgriezieties realitātē septembrī ar Philips monitoru un Evnia izlasi skolai un darbam

    Jaunākie raksti

    katrs septembris ir kā enerģijas impulss dzīves pārkārtošanai un jaunam sākumam. Bērni atgriežas skolā, un ģimenes savus plānus pielāgo mācību gadam. Daudzi profesionāļi atgriežas birojā pēc vasaras atvaļinājuma, atpūtušies un gatavi darbam. Līdz ar to pēc elektronikas precēm šajā gada laikā ir liels pieprasījums: saskaņā ar pieejamajiem datiem 45 % Eiropas, Vidējo Austrumu un Āfrikas respondentu plāno iegādāties jaunus elektronikas produktus, sākot no klēpjdatoriem, līdz planšetdatoriem, kā arī monitoriem un tīmekļa konferenču piederumiem.

    Lai nodrošinātu atbalstu šajā aktīvajā periodā, Philips monitoru un IT piederumu zīmola licences partneris MMD ir atlasījis monitorus, ar ko var piedāvāt visu maksimālam radošumam nepieciešamo.

    Reklāma

    Profesionāli risinājumi profesionāliem lietotājiem

    Atgriežoties darbā pēc atvaļinājuma, nepieciešami risinājumi produktivitātes uzlabošanai, maksimāli veicinot lietotāju radošuma centienus. Profesionāļiem nepieciešami jaunākie un ātrākie savienojamības risinājumi (piemēram, USB-C vai Thunderbolt™ 4), nevainojama tīmekļa kamera un skaļruņi, augsts drošības līmenis (Windows Hello™ sejas atpazīšanas tehnoloģija), kā arī tāda papildu funkcionalitāte kā MultiClient Integrated KVM slēdzis, kas dod iespēju ērti pārslēgt avotus. Un visām šīm funkcijām ir jāiet roku rokā ar uzticamām ergonomiskām tehnoloģijām.

    Tiem, kuri meklē labāko risinājumu videokonferencēm, ieteicams Philips monitors 45B1U6900CH. Šis 44,5″ izliektais displejs būtiski atvieglos ikdienas darbu: tas ietver USB-C dokstaciju ar RJ45 ievadi, MultiClient Integrated KVM slēdzi, kā arī iebūvētu 5 MP tīmekļa kameru ar troksni slāpējošu mikrofonu ērtai lietošanai. Šai monitora tīmekļa kamerai arī ir Windows Hello™ sejas atpazīšanas funkcija. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 1189 €.

    Philips 27B1U7903 ir 27″ 4K Mini-LED Thunderbolt™ 4 monitors, kas piedāvā nepārspējamu vizuālo attēla veiktspēju un drošu viena kabeļa dokstaciju, kā arī stilīgu dizainu. Tāpat monitors nodrošina nevainojamu un īpaši reālistisku skatīšanas pieredzi un netraucētu vairāku monitoru vienlaicīgu izmantošanu, pateicoties bezmalu dizainam un integrētajai kabeļu pārvaldībai. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 1299 €.

    Tāpat vēl viena opcija profesionāliem dizaineriem, CAD-CAM, 3D grafikas vai fotografēšanas profesionāļiem ir Philips monitors 40B1U6903CH, kas ir 39,7″ 5K2K Thunderbolt™ 4 monitors pavisam jaunam vizuālās izcilības līmenim. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 1849 €.

    Philips 34B1U5600CH piedāvā visas galvenās darbam nepieciešamās funkcijas, kā arī spilgtus un dzīvīgus attēlus: šis 34″ CrystalClear Quad HD monitors nodrošinās augstu produktivitāti, nevainojamu savienojamību un vairāku uzdevumu vienlaicīgu veikšanu, pateicoties USB-C dokstacijai, MultiClient Integrated KVM slēdzim un DisplayPort-Out funkcionalitātei savienošanai ziedlapķēdē ar otru monitoru. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 759 €.

    Darbs un mācības ar maksimālu komfortu

    Līdz ar jaunā mācību gada sākumu izglītojamajiem motivācijai var būt nepieciešams papildu stimuls. Viņu vajadzības attiecas gan uz mācību laiku, gan arī uz izklaides iespējām, kas nozīmē, ka monitoram jāspēj piedāvāt visdažādākā funkcionalitāte. Tāpat tiem profesionāļiem, kuri strādā no mājām, lieliski noderēs modelis, kas spēs nodrošināt komfortu stundām ilgi un vienlaicīgi dos iespēju ērti sērfot internetā, rediģēt fotogrāfijas, spēlēt video spēles vai skatīties filmas.

    Philips 16B1P3302D ir 15,6″ ērti pārvietojams monitors, kas lieliski noder vairāku uzdevumu vienlaicīgai veikšanai un kuru ir ērti ielikt portfelī vai mugursomā. Turklāt Dual USB-C savienojamība ar diviem portiem monitora sānos nozīmē, ka viens ports dod iespēju kopīgot/paplašināt ekrānu no klēpjdatora, bet otrs nodrošina klēpjdatoram strāvas padevi. Tāpat otru USB-C portu var izmantot viedtālruņa uzlādei vai perifēro ierīču pievienošanai. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 279 €.

    Philips 27E1N5600AE ir risinājums, kas ietver visu funkcionalitāti vienā produktā. Šis 27″ QHD IPS displejs nodrošina USB-C savienojamību, ergonomiskas funkcijas, 1 ms (MPRT) reakcijas laiku un bagātīgu vizualizāciju darbam un spēlēm. Modelis ir pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 289 €.

    Philips 34E1C5600HE var uzlabot attālinātu sadarbību, pateicoties iebūvētajai 5 MP tīmekļa kamerai ar sertificēto Windows Hello™ funkcionalitāti. Pateicoties USB-C portam, savienojamība būs ērta un vienkārša, kā arī šis UltraWide QHD 34″ displejs ar papildu vietu ērtākai logu savietošanai gareniski ļaus vaļu neierobežotam lietotāju radošumam. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 619 €.

    Maksimālam ražīgumam izstrādātais Philips SPT6607B risinājums ir tastatūras un peles apvienojums, kas ietver ergonomisku tastatūru un peli uzticamai ikdienas lietošanai. Šis produkts ir pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 49.90 €.

    Viss labākai spēlēšanai nepieciešamais

    Vasaras brīvdienu beigas nozīmē ne tikai atgriešanos ikdienas rutīnā, bet arī atgriešanos pie ierastajām izklaidēm, piemēram, spēlēšanas. Philips Evnia monitori piedāvā labākos risinājumus neaizmirstamai un episkai spēlēšanai, vienlaikus garantējot ergonomisku un futūristisku dizainu.

    Philips Evnia 25M2N3200W ir 24,5″ Full HD VA displejs ar īpaši ātru 240 Hz atsvaidzes intensitāti un 0,5 ms MPRT netraucētai spēlēšanai, nodrošinot skaidrus un precīzus attēlus bez raustīšanās un pārrāvumiem. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 219 €.

    Philips Evnia 27M2C5500W 27″ Quad HD spēļu monitors piedāvā AMD FreeSyncTM Premium Pro tehnoloģiju, zibens ātru 240 Hz atsvaidzes intensitāti, zemu ievades aizturi un ātru 1ms GtG reakcijas laiku, kā arī 0,5 ms MPRT. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 549 €.

    Philips Evnia 34M2C8600 ir skaista dizaina izliekts 34″ QD OLED monitors ar USB-C portu, KVM slēdzi un visām funkcijām, kas lietotājiem nepieciešamas visu laiku aizraujošākai spēlei, piemēram, VESA Certified ClearMR, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ un daudz ko citu. Modelis pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 1299 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma