Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC GAMING CQ27G2S/BK: funkcionāla 1500 R izliekuma un spēlēm nepieciešamās maksimālās veiktspējas apvienojums

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC, viens no pasaulē vadošajiem spēļu monitoru1 un IT piederumu zīmoliem, paziņo par jauno 27″ (68,6 cm) QHD izliekto spēļu monitoru AOC GAMING CQ27G2S/BK, kas īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu visas populārākās spēlētājiem nepieciešamās funkcijas. Modelis CQ27G2S/BK īpaši noderēs tiem spēlētājiem, kuri vēlēsies baudīt aizraujošu QHD spēļu pieredzi ar 165 Hz atsvaidzes intensitāti uz liela 27″ displeja ar 1500 R izliekumu. Tāpat modelim ir VA panelis ar augstu (3000:1) kontrastu, padarot šo spēļu monitoru par līdzvērtīgi piemērotu risinājumu dažādiem spēļu žanriem, filmām un daudz kam citam, garantējot maksimālu veiktspēju par īpaši pievilcīgu cenu.

    Izliekts risinājums, maksimāls potenciāls

    Modelim CQ27G2S/BK ir kvalitatīvs VA panelis ar 1500 R izliekumu, kas nodrošina panorāmas skatu, ievedot lietotājus vizuāli neiedomājami dzīvīgā pasaulē. Īpaši asā QHD (2560×1440) izšķirtspēja un īpaši ātrā 165 Hz atsvaidzes intensitāte spēlētājiem dos iespēju baudīt pilnīgi netraucētu spēli. Monitora 4 ms GtG (Grey to Grey) reakcijas laiks un zibensātrais 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) nodrošinās to, lai katra kustība tiktu attēlota ar maksimālu skaidrību neatkarīgi no tā, vai spēlē paveras dzīvīgi pasaules plašumi vai šauri nostūri.

    Reklāma

    Bagātīgas krāsas, kvalitatīvs izliekums, dažāda pielietojamība

    Lietotāji var baudīt HDR10 atbalstu, jo monitors CQ27G2S/BK attēlo krāsu ainas ar dinamisku krāsu diapazonu un kontrasta attiecību 3000:1. Tāpat spēlētājus patiesi aizraus vizuālā kvalitāte, akcentējot ēnas un izcēlumus ekrānā maksimāli aizraujošai skatīšanas pieredzei. Adaptive-Sync tehnoloģija novērš pārrāvumu iespēju, nodrošinot netraucētu spēli svarīgos brīžos.

    CQ27G2S/BK, kas lepojas ar izcilu 99% sRGB pārklājumu, paver iespēju pasauli ne tikai spēlēšanai. Neticamā krāsu gamma ne tikai padarīs spēli aizraujošāku, bet arī uzlabos darbu pie grafiskiem projektiem ar precīzu krāsu atveidojumu. Monitora zemā ievades aizkave nozīmē to, ka lietotāju darbības acumirklī atveidosies ekrānā, nodrošinot izteiktu konkurētspēju.

    Dažādi pielietojamais monitors CQ27G2S/BK noderēs gan spēlēm, gan ikdienas uzdevumiem, jo tas ir aprīkots ar ergonomisku statīvu, ļaujot to regulēt augstumā, noliekt un pagriezt, lai lietotāji varētu justies maksimāli ērti. Neatkarīgi no tā, vai plānota maratona spēļu sesija vai ilgāks darbs pie dažādiem uzdevumiem, monitoru varēs pielāgot lietotāja vajadzībām.

    Spēlējot vēlākās diennakts stundās, monitora Flicker-Free tehnoloģija un Low Blue režīms palīdzēs samazināt ilgstošas monitora lietošanas ietekmi uz acīm, rūpējoties par lietotāja labsajūtu kā prioritāti. Tāpat monitors piedāvā dažādu ar spēlēm saistītu funkciju kontroli ekrānā, piemēram, Shadow Control, ļaujot spēlētājiem pielāgot ēnu līmeni uzlabotai redzamībai samazināta apgaismojuma ainās vai otrādi. Tīklojuma pārklājums (Dial Point) ļauj spēlētājiem precīzi mērķēt FPS spēlēs, kur šāda funkcionalitāte nav integrēta. Tāpat ekrāna kontroles funkcijas var pielāgot ar AOC G-Menu programmatūru.

    Monitors AOC GAMING CQ27G2S/BK būs pieejams iegādei 2023. gada septembra beigās, par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 249 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma