Web Analytics
More
    Reklāma

    Ērta spēlēšana, atrodoties ceļā, ar jauno AOC GAMING 16G3 portatīvo monitoru

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC, viens no pasaulē vadošajiem spēļu monitoru1 un IT piederumu zīmoliem, paziņo par pirmo portatīvo spēļu monitoru no AOC GAMING, proti, modeli 16G3. Šis 15,6″ (39,5 cm) displejs ir paredzēts efektīvai un aizraujošai mobilai spēlēšanai un ražīgumam, atrodoties ceļā, turklāt tam ir elegants, plāns un pievilcīgs dizains.

    Augstas veiktspējas risinājums spēlēm

    Modeļa AOC GAMING 16G3 pievilcīgais 15,6″ Full HD IPS displejs nodrošina nevainojamus attēlus kā autentisks spēļu displejs, kas paredzēts gan galddatoru, gan konsoļu entuziastiem, kuri vēlas izbaudīt spēli neatkarīgi no atrašanās vietas. Modelis 16G3 nodrošina 144 Hz atsvaidzes intensitāti un 4 ms reakcijas laiku (ar iespējotu Overdrive opciju), AOC portatīvo monitoru klāstā tagad piedāvājot augsto atsvaidzes intensitāti, pie kuras pieraduši pieredzējuši spēlētāji. Pateicoties iespaidīgajam 250 cd/m² spilgtumam un 1000:1 kontrastam, šis monitors nodrošina izteiktas krāsas, akcentējot izcēlumus un ēnas visā to skaistumā gan iekštelpās, gan ārā.

    Reklāma

    Adaptive-Sync tehnoloģijas iekļaušana novērš pārrāvumu iespēju, savukārt zemā ievades aizkave nodrošina konkurences priekšrocību brīžos, kad sekundes simtdaļas un ātra reakcija nozīmē uzvaru vai zaudējumu konkrētā spēlē.

    Elegants dizains un portatīva funkcionalitāte

    Nevainojamie un neuzkrītošie melnie un sarkanie akcenti modelim16G3 piešķir izsmalcinātu un nevainojamu stilu. Tā smalkais 11,5 mm profils un īpaši vieglais korpuss (mazāk nekā 1,1 kg) izskatās estētiski un kalpo praktiski. Izmērā atbilstot 15,6″ ekrānu klēpjdatoriem, šis monitors ietilps lielākajā daļā klēpjdatoru somu, kā arī papildu drošībai tam komplektā iekļauta polsterēta soma pārnēsāšanai. Minimālisma dizains modelim 16G3 paredz arī integrētu statīvu, kas nodrošina vienkāršu noliekšanu visērtākajai skatīšanas pieredzei ilgstošās spēļu sesijās jebkurā atrašanās vietā. Pāreja no stateniskā uz līmenisko režīmu ir intuitīva ar Auto-Pivot funkciju, kam var ērti piekļūt caur i-Menu programmatūru.

    Nevainojama savienojamība nepārtrauktai spēlei

    16G3 piedāvā plašu savienojamības iespēju klāstu mūsdienu spēļu daudzpusībai Modeļa microHDMI ievade ir saderīga gan ar jaunākās paaudzes, gan ar pašreizējās paaudzes konsolēm (piemēram, PS4, PS5 un Xbox One, Xbox Series S vai X) un atbilstošiem klēpjdatoriem, viena no USB-C ievadēmatbalsta DisplayPort Alt Mode strāvas padevi, nodrošinot nevainojamu savienojamību ar klēpjdatoriem. Modeļa 16G3 otrs USB-C ports nodrošina līdzstrāvas barošanas ievadi, pilnveidojot kabeļa pārvaldību. Šo līdzstrāvu var maršrutēt caur pirmo USB-C portu uz pievienoto klēpjdatoru, kas vienlaicīgi nodrošina uzlādi un displeja kopīgošanu.

    Turklāt šim portatīvajam monitoram ir divi 1W skaļruņi, kā arī austiņu izvade spēlētājiem, kuri izvēlas šādu risinājumu.

    AOC GAMING 16G3 pārsniedz spēļu pasaules robežas, efektīvi pielāgojoties visdažādākajiem scenārijiem. Monitoru var izmantot kā galveno displeju spēlēm, kā arī aizrautīgi profesionāļi to var lietot kā sekundāro displeju klēpjdatoriem, lai rādītu iespaidīgas prezentācijas. Tāpat to iespējams izmantot kā dinamisku papildu monitoru ātrai un efektīvai vairāku monitoru vienlaicīgai izmantošanai jebkādiem mērķiem ražīgumu uzlabošanai birojā un ārpus tā. Modeļa 50 x 50 mm VESA stiprinājums paredzēts fiksētai nostiprināšanai. Spēlētāji varēs aizrautīgi spēlēt pat ārpus komforta zonas, zinot, ka iecienītākās spēles būs tik pat aizraujošas jebkurā vietā.

    AOC GAMING 16G3 būs pieejams no 2023. gada septembra vidus par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 309 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma