Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab Liepājā atklāj jauno biroju un turpina izaugsmi

    Jaunākie raksti

    Latvijas IT uzņēmums “TestDevLab”, kas Liepājā ir pārstāvēts jau no 2018. gada, šodien atklāja savu jauno biroju. Svaigi renovētajā ēkā (Jūras iela 26) aptuveni 500 kvadrātmetru platībā ērtā un svaigā vidē strādā 25 uzņēmuma darbinieki un telpu potenciāls ļauj dubultot darbinieku skaitu, kā arī rīkot dažādas aktivitātes, piemēram, apmācības.

    “Pirms vairākiem gadiem Liepājā atvērām mūsu trešo biroju un šobrīd esmu gandarīts, ka esam izauguši no iepriekšējā biroja telpām un varam uzsākt darbu modernā darba vidē. Atverot jauno Liepājas biroju, esam izdarījuši savu mājasdarbu un tagad varam turpināt izaugsmi Liepājā. Mūsu inženieri strādā dažādos interesantos starptautiskos projektos un nodrošina audio/video kvalitātes testēšanas pakalpojumus. Tagad jaunajās telpās varēsim izveidot papildus testēšanas laboratorijas. Aicinu “TestDevLab” kolektīvam pievienoties gan praktikantus, gan pieredzējušus IT speciālistus. Darba pietiks visiem!”, komentē uzņēmuma līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds.

    Reklāma

    Pagājušā gada nogalē “TestDevLab” atzīmēja savas darbības pirmo desmitgadi un šobrīd uzņēmumā strādā jau vairāk nekā 500 darbinieki no 17 dažādām valstīm. Uzņēmumam ir seši biroji Latvijā (Liepājā, Ventspilī, Rīgā, Jelgavā, Valmierā un Daugavpilī), kā arī šī gada sākumā Ziemeļmaķedonijā tika atvērts pirmais starptautiskais birojs.

    “TestDevLab” programmatūras kvalitātes nodrošināšanas speciālisti rūpējas par jaunuzņēmumu un pasaules lielāko tehnoloģiju gigantu programmatūras kvalitāti. Pēdējos gados īpaši pieprasīti ir uzņēmuma piedāvātie audio un video programmatūras testēšanas pakalpojumi un šie darbi tiek veikti arī no Liepājas biroja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimonds
    20.04.2022 16:04

    Tā māja gadiem ilgi gaidīja kārtīgu saimnieku, kas atjaunos to. Beidzot tas ir noticis! =)

    Viesturs T.
    21.04.2022 01:08

    Kas notiks ar ofisu Friča Brīvzemnieka ielā? Liepāja tagad būs divi ofisi?

    Kursors.lv
    21.04.2022 07:43
    Reply to  Viesturs T.

    Iepriekšējās telpas ir atbrīvotas un TestDevLab ir viens birojs Liepājā.

    Reklāma