Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar interesantiem pasākumiem Liepājas IT kopiena šonedēļ svinēs 5 gadu jubileju

    Jaunākie raksti

    Ar veiksmīgas IT karjeras veidošanas iedvesmas stāstiem 27. jūlijā sākas jau tradicionālais Liepājas informācijas tehnoloģiju (IT), biznesa un radošuma pasākums “Summer Un-rest 2023”, kas ir arī Liepājas IT kopienas ikgadējā jubileja. Šogad kopienai aprit 5 gadi un pasākums audzis plašumā – tas noritēs no 27. līdz 29. jūlijam, iekļaujot dažādus pasākumus, kas vienkopus pulcēs IT, biznesa un radošo jomu profesionāļus un interesentus. Kā jau ierasts, pasākuma kulminācija noritēs 28. jūlijā pludmales kafejnīcas “Red Sun Buffet” telpās, vasarīgajā Liepājas pludmalē.

    Liepājā jau vairākus gadus ir aktīva IT kopiena, kas regulāri tiekas “IT Waffle Meetup” tīklošanās pasākumos un, kā jau visi, reizi gadā atzīmē dzimšanas dienu. Šogad kopienas 5. dzimšanas dienas svinības notiks no 27. līdz 29. jūlijam, dodot iespēju katram pasākuma apmeklētājam atrast ko sev piemērotu. Iedvesmas un pieredzes stāsti, tīklošanās savējo pulkā un iespēja smelties zināšanas no viedokļu līderiem, tas viss būs “Summer Un-rest 2023”.

    Reklāma

    Pasākumu “Summer Un-rest 2023” atklās IT karjeras iepazīšana 27. jūlijā plkst. 18.00 Coworking Liepaja vasaras Pop Up birojā (Vecā ostmala 53, 2.stāvā, ieeja no kanāla puses). Tā būs lieliska iespēja mācīties no labākajiem – vērtīgi karjeras veidošanas pieredzes stāsti no IT profesionāļiem.

    Pasākuma programma:

    • 17:30 Tīklošanās
    • 18:00 Atklāšana un IT jaunumi Liepājā
    • 18:10 “Pieredzes stāsts. No filologa līdz IT projektu vadītājai”. Dagnija Sedleniece, tehnisko risinājumu vadītāja (Tietoevry Tech services) – Pieredzes stāsts par to kā pilnībā mainīt karjeras trajektoriju un atrast savu vietu IT pasaulē, pie tam, starptautiskā uzņēmumā.
    • 18:40 “Kā iegūt darba piedāvājumu no Unity?”. Krists Kreics – inženierijas komandas vadītājs jeb Engineering Manager (Unity Technologies) – Pieredzes stāsts par to, kā apgūt prasmes un veidot jaudīgu karjeru, kas aizved uz vienu no pasaulē lielākajiem spēļu izstrādes uzņēmumiem “Unity”.
    • 19:10 Tīklošanās un vafeles
    • 19:30 Diskusija “Sievietes spēks, veidojot IT karjeru”. Ilze Hermane – projektu vadītāja (Sense Media), Kristina Rodzina – programmētāja (Accenture Baltics) – Diskusijā apmainīsimies ar idejām un pieredzi, lai veidotu jaudīgu IT karjeru. Dāmas padalīsies ar saviem ieteikumiem un pārdomām – kā veiksmīgāk spert pirmos soļus IT karjerā, ko nedarīt, kā būvēt karjeru pārdomāti un ar sievišķīgu eleganci.
    • 20:00 Tīklošanās un vafeles

    Pasākums ir bezmaksas, taču tam nepieciešamas reģistrēties šeit – https://ej.uz/itmeetup-25

    Savukārt, 28. jūlijā “Summer Un-rest 2023” pievēršas uzņēmējdarbībai un inovācijām. Uzmanības centrā veiksmīga biznesa dizains.

    Jau no rīta plkst. 11.00 Coworking Liepaja vasaras Pop Up birojā (Vecā ostmala 53) noritēs investoru vēlās brokastis (Investor brunch), kas ļaus pieredzējušiem investoriem dalīties pieredzē un veidot jaunas sadarbības.

    No plkst. 12.00 ikvienam interesentiem būs iespēja īsā sesijā prezentēt investoriem savu biznesa ideju un, iespējams, iegūt sadarbības piedāvājumu. Plkst. 14.00 Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla (LatBAN) pārstāvji novadīs bezmaksas uzņēmējdarbības prezentēšanas jeb pitch meistarklasi, kas dos vērtīgus padomus kā ātri un efektīvi piesaistīt potenciālo investoru uzmanību un finanses.

    Tāpat interesentiem būs iespējams iepazīties ar uzņēmējiem pieejamo un arī tuvākajā nākotnē plānoto atbalstu uzņēmējdarbības digitalizācijas veicināšanai Eiropas Savienības Atveseļošanas fonda atbalsta programmas uzņēmējdarbības digitalizācijai ietvaros.

    Lai piedalītos investoriem paredzētajos pasākumos, nepieciešams iegādāties “Investora biļeti”.

    Vakarā galvenā “Summer Un-rest 2023” norises vietu pārnesam uz pludmales kafejnīcas “Red Sun Buffet” telpām Liepājas pludmalē. Tur no plkst. 18.00 būs iespēja smelties zināšanas un enerģiju no Latvijas labākajiem tehnoloģiju un biznesa prātiem.  Uzmanības centrā Veiksmīga biznesa dizains – kā izveidot un attīstīt veiksmīgas uzņēmējdarbības idejas.

    Pasākumā ar savu pieredzi un zināšanām dalīsies:

    • Kristiāns Karlsons (OX Drive līdzdibinātājs)
    • Lauris Rutkis (Swotzy līdzdibinātājs un vadītājs)
    • Didzis Dejus (Baltic3D valdes loceklis un AM Craft līdzdibinātājs)
    • Ēvalds Urtāns (ASYA.AI vadītājs)
    • Andris K. Bērziņš (Change Venture)
    • Ernests Štals (Starwatcher.io līdzdibinātājs)
    • Mikk Orglaan (Igaunija), biznesa konsultants un mentors
    • Emil Syundyukov, (Longenesis līdzdibinātājs un vadītājs)
    • James Jānis Berdigans (Printify līdzdibinātājs un vadītājs)

    Nākamajā rītā, 29. jūlijā būs iespēja sākt savu dienu ar relaksāciju Baltijas jūras krastā – Miera dizains jau plkst. 10.00. Pēc mierpilnas relaksācijas Liepājas pludmalē, būs iespēja pievienoties pastaigai pa Liepājas pilsētu, apskatot papildinātās realitātes projektus pilsētvidē.

    Pilnu informāciju par pasākumu iespējams iegūt šeit – https://www.eventbrite.com/e/670204428487

    Biedrība “Digitālo inovāciju parks” ir informācijas tehnoloģiju kopienas virzītājspēks Liepājā, un jau vairākus gadus kopīgi rīko dažādus IT kopienas pasākumus, tajā skaitā, “IT Waffle Meetup” tikšanos, kas pulcē IT jomas entuziastus un speciālistus neformālākā gaisotnē. Pasākuma neatņemama sastāvdaļa – gardas, uz vietas ceptas vafeles. “Summer Un-rest 2023” būs arī īpaša iespēja jauniešiem iepazīt citkārt tik noslēpumaino, bet neatkārtojami dinamisko tehnoloģiju un jaunuzņēmumu pasauli, kā arī  veicinātu izpratni par tehnoloģijām, vietējām iespējām Liepājā, Latvijā un finanšu piesaisti savai idejai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma