Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad arī Liepājā būs autorizētais Toyota salons

    Jaunākie raksti

    Toyota ir vieglo auto un mazo komerctransportlīdzekļu zīmols ar vislabākajiem pārdošanas rādītājiem Latvijā gan privātpersonu, gan uzņēmumu kategorijās.

    Pašlaik Latvijā darbojas pieci autorizēti Toyota tirdzniecības centri (trīs Rīgas reģionā, viens Ventspilī un viens Jēkabpilī), kas nodrošina pilnu pakalpojumu klāstu – no jaunu un Toyota Approved lietotu automobiļu tirdzniecības, līdz servisam un Toyota oriģinālo detaļu un piederumu pārdošanai.

    Reklāma

    Amserv Liepāja ir kļuvusi par autorizēto Toyota tirdzniecības pārstāvi Liepājā, un būs pirmais mazumtirdzniecības centrs Latvijā, kas ieviesīs jauno Toyota mazumtirdzniecības koncepciju, ar kuru vēl vairāk tiks uzlabota klientu apkalpošanas kvalitāte.

    “Mums ir patiesi veiksmīga un ilgstoša sadarbība ar SIA Amserv Motors Rīgā, un esam priecīgi deleģēt jaunas funkcijas Amserv Liepāja, kā rezultātā uzņēmums no autorizēta Toyota servisa kļūs par autorizētu Toyota tirdzniecības pārstāvi, kas nodrošinās pilnvērtīgus un ērtus pakalpojumus Liepājas iedzīvotājiem un reģionā strādājošajiem uzņēmumiem un organizācijām,” saka Toyota Baltic AS prezidents Mika Elojervi.

    “Priecājamies par sava Toyota biznesa paplašināšanu līdz jaunu un lietotu automobiļu pārdošanai reģiona iedzīvotājiem, jo īpaši liepājniekiem. Mēs intensīvi strādājam, lai pēc iespējas ātrāk pabeigtu būvdarbus, un aicināsim visus ciemos, kad būsim gatavi vērt jaunā Toyota mazumtirdzniecības koncepcijas salona durvis,” saka Amserv Liepāja tirdzniecības centra vadītājs Nauris Eglītis.

    Amserv Liepāja piedāvās pilnu elektrificēto auto klāstu (hibrīdauto, plug-in hibrīdus, elektroauto un ar ūdeņraža degvielas elementiem darbināmus transportlīdzekļus), lai katrs klients varētu izvēlēties savām mobilitātes vajadzībām piemērotāko risinājumu.  Komercklientu rīcībā savukārt būs viss Toyota Professional produktu klāsts, bet lietotu auto pircējiem Amserv Liepāja būs autorizēts piedāvāt augstākās kvalitātes Toyota Approved lietotās automašīnas ar labāko garantiju un tehniskās palīdzības nodrošinājumu.

    Amserv Liepāja durvis vērs 2024. gada 2. ceturksnī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma