Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas Universitāte kopā ar jomas profesionāļiem īsteno programmatūras testēšanas kursu

    Jaunākie raksti

    Šomēnes Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes bakalaura studiju programmas “Datorzinātnes” studenti sāk apgūt programmatūras testēšanas kursu, kas veidots sadarbībā ar IT apmācību organizāciju “TDL School”.

    Kursa ietvaros studenti apgūs gan programmatūras testēšanas teorētiskās zināšanas, gan praktiskajos darbos iepazīsies ar reālajai programmatūras testētāju ikdienai pietuvinātiem uzdevumiem. Apmācības nodrošina pieredzējušie reģionā lielākā programmatūras testēšanas uzņēmuma “TestDevLab” inženieri.

    Reklāma

    “Esmu gandarīta par šo sadarbību, kuras rezultātā Latvijas Universitātes studentiem būs iespēja apgūt šobrīd strauji augošas un ļoti pieprasītās programmatūras testēšanas nozares zināšanas no pieredzējušiem programmatūras testēšanas inženieriem, kuri ikdienā strādā starptautisko projektos un nodrošina programmatūras testēšanas pakalpojumus plašākai sabiedrībai labi zināmiem uzņēmumiem. Mēs aktīvi sadarbojamies ar Latvijas augstākās izglītības iestādēm, lai arvien vairāk studentiem Latvijā būtu iespēja apgūt programmatūras testēšanas zināšanas no praktizējošiem programmatūras testēšanas inženieriem,” šo sadarbību komentē “TDL School” vadītāja Raita Rollande.

    “Datorikas fakultāte nemitīgi seko līdzi pasaules tendencēm un uzlabo savas piedāvātās studiju programmas, lai studenti un absolventi saņemtu zināšanas un prasmes, kas uzreiz ir noderīgas darba tirgū un veicina karjeras izaugsmi. Sadarbība ar nozares uzņēmumiem mums ir ļoti svarīga, jo tieši uzņēmumi ir tie, kas rada pieprasījumu pēc konkrētās jomas speciālistiem, un novērtē, kāds ir bijis mūsu darbs jauno speciālistu sagatavošanā. Man ir liels prieks par aizsākto sadarbību ar specializēto testēšanas uzņēmumu “TestDevLab”, kas ieguldījis spēkus un zināšanas, lai izveidotu industrijas pieprasījumam atbilstošas testēšanas apmācības. Programmatūras testēšanas kurss, ko šobrīd apgūst Datorikas fakultātes 2. kursa studenti, atbilst akadēmiskās bakalaura programmas prasībām un sniegs nepieciešamās zināšanas, ko studenti uzreiz arī varēs pielietot, izejot praksi industrijas uzņēmumos jau šī semestra noslēgumā,” stāsta Datorikas fakultātes dekāne, asoc. profesore Zane Bičevska.

    “TDL School” darbojas jau kopš 2019. gada un piedāvā gan klātienes, gan tiešsaistes apmācības cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt veiksmīgu IT karjeru un programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem, kuri vēlas papildināt savas zināšanas. Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni https://tdlschool.com un iepazīties ar aktuālo kursu kalendāru, kā arī pieteikties apmācībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma