Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford nepilnu divu gadu laikā plāno saražot 600 tūkstošus elektroauto

    Jaunākie raksti

    Ford vadītājs Džims Fārlijs intervijā Fox Business norādījis, ka ASV valdībai nepieciešams veikt investīcijas elektroauto infrastruktūras attīstībā, savukārt ražotāji sagatavos produktus, proti, elektroauto, kas būs maksimāli pieejami visai sabiedrībai. Fārlijs kopā ar citiem autoražotāju vadītājiem tikās ar ASV prezidentu Džo Baidenu, lai apspriestu elektromobilitāti un ar to saistītos jautājumus.

    Ford jau iepriekš apņēmās ievērojami palielināt ražošanas apjomus saviem elektriskajiem “Mustang Mach-E” un “F-150 Lightning” modeļiem. Pieprasījums pēc tiem pārsniedzis visas prognozes. Sākotnēji Ford cerēja pārdot apmēram 40 tūkstošus “F-150 Lightning” gadā, bet tagad ražotājs tēmē uz 150 tūkstošiem vienību gadā.

    Fārlijs uzsver, ka Ķīna un Eiropa ir pozitīvie piemēri pārejai uz elektroauto, savukārt Ziemeļamerikai jāmēģina noķert citas pasaules daļas. Ford apņēmies ražot elektroauto nopietnos apjomos – nākamo 22 mēnešu laikā ražotājs plāno sagatavot 600 tūkstošus elektroauto eksemplāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    29.01.2022 19:04

    Dārgo elektroauto ražotājiem tuvākie gadi būs labā noieta gadi. Jo pieprasījums pārsniedz piedāvājumu vairākas reizes. Vienkāršie mirstīgi var sākt cerēt uz kaut ko pēc 5+ gadiem.

    Kārlis
    30.01.2022 22:03

    tā izskatās.
    kas ir arī saprotams.

    Reklāma