Web Analytics
More
    Reklāma

    Mikroprocesoru trūkums liedz Canon aizsargāt printeru tinti

    Jaunākie raksti

    Dažos gadījumos mikroprocesoru ražošanas problēmas nemaz nav tik sliktas. Zināms, ka Canon kļuvis pats par savas alkatības upuri, jo vairs nav iespējams gana lielos apjomos iegādātiem mikročipus, kas aizsargā Canon tintes un toneru kārtridžus.

    Canon Vācijas biznesa klientiem paredzētā atbalsta lapā norādīts, ka uzņēmumam nācies izsūtīt tinti, kas nav aizsargāta ar mikročipu, un lietotāji var sagaidīt, ka printeriem šis nelielais triks nepatiks.

    Reklāma

    Šāda neaizsargāta Canon tonera kārtridža izmantošana neietekmēs printera spēju drukāt dokumentus, bet printeris būs dikti neapmierināts ar neesošo aizsardzības mikročipu. Īsāko sakot – pat oriģinālā tinte, kas maksā ne mazāk par vienradža asarām, arī liks drukas iekārtai nepamatoti panikot par ierīces sabojāšanu. Canon drukas ierīces rādīs to pašu paziņojumu, kas redzams, kad izmanto citu ražotāju tonerus Canon ierīcēs.

    Canon arī paziņojis, ka kārtridži bez mikročipa dos nepareizu informāciju par atlikušo tintes daudzumu. Printeru programmatūra netikšot labota, jo Canon plāno atgriezties pie mikročipu izmantošanas, kad tie atkal kļūs pieejami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    12.01.2022 10:57

    Interesanti ka kārtridži bez čipa vispār darbojas. Pēdējā laikā ar Samsung/HP lāzerniekiem ņemoties sanāca pieredzēt, ka bez čipa nedrukā nemaz. Tiesa, labā ziņa – kārtridžu pilldītāji nomaina arī čipus :)

    Skābene
    12.01.2022 16:19
    Reply to  Krotow

    Ir varianti. Var pirkt analogos kartridžus ar čipu, čipot bezčipa tonerus, vai arī nočipot pašu printeri, lai var lietot tonerus bez čipa.

    Reklāma