Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve Steam Deck jau no pārpircējiem iegādājams par 5000 dolāriem

    Jaunākie raksti

    Valve pavisam nesen izziņoja Steam Deck, kas ir dators, bet tas izskatās pēc Nintendo Switch. Nejaukā ziņa ir tā, ka pārpircējiem (angliski tos dēvē par skalperiem) izdevies sapirkties Steam Deck konsoles un uzsākt to pārdošanu par desmitkārt augstāku cenu.

    Ja vēlēsies tagad iegādāties Steam Deck konsoli, nāksies maksāt papildus vai arī gaidīt līdz rudenim vai agrai ziemai, kad Steam Deck atkal būtu jānonāk oficiālajā veikalā. Pārpircēju cenas par Steam Deck ir grandiozas, eBay pat atrodami optimisti, kas par Steam Deck 512 GB versiju prasa 5000 dolāru.

    Reklāma

    Steam Deck pamatā ir speciāli pielāgots AMD Zen 2 (RDNA 2) procesors ar iebūvētu videokarti un lētākajā variantā Steam Deck nāk ar 64 GB eMMC atmiņu. Dārgākajos Steam Deck modeļos ir 256 GB vai 512 GB NVMe SSD tipa atmiņa.

    Steam Deck ir 7 collu 1280 x 800 16:10 LCD ekrāns, 16 GB DDR5 RAM, microSD pieslēgvieta, USB 3.0 Type-C uzlādei un 3.5 mm austiņu spraudnis. Steam Deck darbina Valve Linux bāzēta SteamOS, bet šim datoram varot uzstādīt arī Windows, kā arī citas spēļu pārdošanas platformas, piemēram, Epic veikalu.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma