Web Analytics
More
    Reklāma

    Par nieka 125 000 USD būs iespēja baudīt luksusa lidojumu ar balonu 30 km augstumā

    Jaunākie raksti

    Kosmosa tūrisms pamazām uzņem apgriezienus, vismaz kas attiecas uz piedāvājumu. Pirmais komerciālais kosmosa lidojums ar vienīgo privāto pasažieri notiks jau 20. jūlijā “Blue Origin” vadībā. Tikmēr kosmosa kompānija “Space Perspective” vēlas realizēt sešu stundu ilgus lidojumus ar milzīgu, luksusa klases, futbola laukuma izmēra balonu “Neptune”. Plānots, ka tas savus pirmos pasažierus sagaidīs 2024. gadā no Kenedija Kosmosa centra.

    Lai pasažieriem sagādātu neaizmirstamu piedzīvojumu, padomāts ir par lielākiem un mazākiem sīkumiem. No balona pavērsies 360° panorāmas skats, kas ļaus vērot skatus no dažādiem leņķiem 30 km augstumā. Paši logi, savukārt, īpaši pielāgoti bilžu uzņemšanai.  Ņemot vērā, ka liels fokuss likts uz luksusu un pasažieru ērtībām, balona iekšpusē atrodas superērti krēsli, vannasistaba, bārs un, protams, kā gan bez Wi-Fi.

    Reklāma

    Drošības nolūkiem balons aprīkots ar rezerves izpletni, kas vajadzības gadījumā pasažierus droši nogādās uz zemes. Viena vieta šajā komfortablajā transportlīdzeklī izmaksā 125 000 USD, un lidojumu jau iespējams rezervēt. Ņemot vērā, ka augstums nav tik liels, pasažieriem nebūs jāiziet īpašas apmācības vai jāvalkā speciāls apģērbs.

    Šo projektu reālāku padara tas, ka “Space Perspective” jūnija sākumā spēra milzīgu soli uz priekšu tā attīstībā, veiksmīgi pabeidzot “Neptune” prototipa “Neptune One” izmēģinājuma lidojumu bez apkalpes. Šobrīd norit un vēl ieplānoti virkne testu, lai veiktu lielākus un mazākus uzlabojumus.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bnfddf
    27.06.2021 14:52

    gruuti bus nakotnee flat eartheriem

    Reklāma