Web Analytics
More
    Reklāma

    “Blue Origin” atklāj kosmosa mobilitātes platformu, kas atvieglos loģistiku un piekļuvi datiem

    Jaunākie raksti

    Turpinot strādāt pie kosmosa jomas risinājumiem, “Blue Origin” atklājis kosmosa mobilitātes platformu “Blue Ring”. Uzņēmums to raksturo kā vairāk-misiju, vairāk-orbītu risinājumu, kas kalpos kā loģistikas platforma, savienojot Zemi ar vidējo orbītu un tālākām kosmosa teritorijām.

    Savā paziņojumā “Blue Origin” atklājis, ka platforma atvieglos gan fizisku kravu loģistiku un piegādes, gan datu nosūtīšanu starp kosmosu un Zemi. “Blue Ring” sniegs atbalstu dažādās misijās uz Zemes vidējo orbītu, kas atrodas starp Zemi un Mēnesi, un tālāk.

    Reklāma

    Plānots, ka “Blue Ring” kosmosa mobilitātes platformu varēs izmantot gan komerciāli klienti, gan valsts iestādes. Risinājums nodrošinās visaptverošus pakalpojumus sākot no  datu glabāšanas, piekļuves un pārraides līdz fizisku kravu transportēšanai, loģistikai utml. “Blue Origin” norāda, ka platformā varēs pārvadāt līdz 3 tonnām smagu kravu.

    “Blue Origin” kosmosa sistēmu nodaļas viceprezidents Pols Eberts uzsver, ka “Blue Ring” izstrādāts, lai palīdzētu attīstīt kosmosa infrastruktūru un palielinātu mobilitāti orbītā, kas ir divas no sarežģītākajām problēmām kosmosa jomā šodien. Plašāku informāciju par jauno kosmosa mobilitātes platformu uzņēmums atklās vēlāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma