Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Teams aktīvo lietotāju skaits pārsniedzis 115 miljonus

    Jaunākie raksti

    Neklātienes mācības un attālināts darba režīms, ko koronavīrusa dēļ praktizē aizvien vairāk mācību iestāžu un uzņēmumu, radījis necerētus panākumus videokonferenču rīkam “Microsoft Teams”. Izsakot prognozes par 2021. gada 1. ceturksni, Microsoft izpilddirektors Satja Nadella (Satya Nadella) atklāja, ka Microsoft Teams ikdienā aktīvi izmanto 115 miljoni lietotāju. Tas ir par 53% vairāk nekā fiksēts aprīlī.

    Lietotāju skaita pieaugums ir acīmredzams. Kopš 2018. gada Microsoft Teams ir bijusi uzņēmuma visstraujāk augošā biznesa lietotne. Taču vēl pirms 15 mēnešiem lietotāju skaits bija vien 13 miljoni. Nadella arī atklāja, ka vienā dienā šis Microsoft 365 tērzēšanas rīks izmantots vairāk nekā 30 miljardus minūšu.

    Reklāma

    Lai arī skaidri redzams, ka Microsoft Teams ir ļoti pieprasīts videokonferenču risinājums, arī konkurenti nesnauž. Lielākie Microsoft sāncenši šajā jomā ir Google Meet un Zoom. Google Meet vienā dienā lietojuši ap 100 miljoniem cilvēku, Microsoft Teams – 200 miljoni, savukārt Zoom vienā parastā dienā pulcējis pat 300 miljonus lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Wes
    29.10.2020 13:45

    Vispār jau Satja Nadella ir viņš nevis viņa… :D

    Oskars
    29.10.2020 15:38
    Reply to  Wes

    +1 no manis. Bet vispar ja par Satja Nadella, vinjsh ir loti izmainijis Microsoft virzienu, ne tikai programmatuuras zinja, bet ari dzelzhu zinja. Surface datori, planshetdatori utt. Jaa gribu otras, vai tresas paaudzes Surface Book 15″. Lai gan sikums, bet Microsoftam ir sasoditi labas peles, es nedomaju Arc peles.

    Oskars
    29.10.2020 15:25

    Man interese, cik vienkarsi ir pats sakuma process, lai varetu sazinaties ar citiem video zvana. Meginaju pusgadu atpakalj un nekadi nevareju palaist reali lietoshana. Uz MacOS, i’ ari uz Windows meginaju. Ir Office 365 Business Basic, ari live konts konts.

    Reklāma