Web Analytics
More
    Reklāma

    Nanoleaf piedāvā gudro apgaismojumu jaunā formā

    Jaunākie raksti

    Viedā apgaismojuma ražotājs Nanoleaf papildinājis savu preču klāstu ar trijstūra formas gaismas ķermeņiem, kurus būs iespējams savienot savā starpā, lai izveidotu pat heksagona figūru.

    Nanoleaf ir pazīstams ar savu īpašo savienojamības tehnoloģiju, kas ļauj dažāda veida elementus vienkārši sastiprināt kopā, un tie darbosies sinhroni. Tāpēc, izlaižot jaunas dažāda izmēra trijstūra formas lampas, katram no mums ir iespēja izveidot ļoti īpašus gaismas elementus ikdienas dizainā. Piemēram, veidot rāmi ap kādu plauktu var izveidot speciālu ornamentu pie sienas.

    Reklāma

    Avots: Nanoleaf

    Jaunie viedā apgaismojuma paneļi saņems ierasto Nanoleaf funkcionalitāti, kas nozīmē, kas tie spēs pielāgot krāsas bildei uz kāda cita ekrāna, tāpat saskaņoties ar mūzikas ritmu vai tos varēs vienkārši kontrolēt ar speciālo lietotni un fizisko slēdzi. Tāpat jaunos trijstūra elementus varēs viegli uzmontēt ar speciālo sistēmu. Protams, Nanoleaf produktus var savienot un vadīt ar visiem populārajiem digitālajiem asistentiem.

    Avots: Nanoleaf

    Gaismu paneļi piedāvās līdz pat 16 miljoniem dažādu krāsu, kā arī tie atbildēs uz pieskārieniem, padarot tos par interaktīviem elementiem ikdienas dzīvē. Eiropā lētākā komplekta cena ir sākot no 99,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma