Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņo jaunu viedo veļas mazgājamo mašīnu

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju un viedierīču zīmolam Xiaomi piedurknē laikam slēpjas idejas visa veida produktiem, jo tagad šo klāstu papildinājusi jauna viedā veļas mazgājamā mašīna.

    Tā būs 10kg ietilpības veļasmašīna, kurai būs pieejami 23 mazgāšanas režīmi. Kā norāda Xiaomi, tad šī iekārta būs spējīga nogalināt līdz 99,99% baktēriju un putekļu ērcīšu, kā arī tai būs antibakteriāls durvju blīvējums. Xiaomi Mijia veļasmašīnai būs tiešās piedziņas motors nevis ierastais siksnas, un kā apgalvo uzņēmums, ka tas kalpos ilgāk, būs precīzāks, kā arī sniegs plašāku mazgāšanas režīmu klāstu. Ne mazāk svarīgs ir fakts, ka tiešās piedziņas motors ir klusāks, aptuveni 50 decibelu.

    Reklāma

    Avots: Xiaomi

    Viena no svarīgākajām komponentēm ir iebūvētās mikroshēmas, kas šo iekārtu padara par viedo produktu, ļaujot izvēlēties no 23 mazgāšanas režīmiem. 16 no tiem varēs uzstādīt pa tiešo no veļasmašīnas, bet papildu septiņi būs pieejami Mijia lietotnē, kurā varēs pārvaldīt arī citus uzstādījumus. Jaunā veļas mazgājamā mašīna varēs saņemt bezvadu sistēmas atjauninājumus, kā arī tā spēs savienoties ar citiem Xiaomi produktiem. Piemēram, paziņot par mazgāšanas cikla beigām Xiaomi skaļrunī vai ar lietotni uzstādīt mazgāšanas grafiku.

    Pagaidām šo veļas mašīnu varēs iegādāties tikai Ķīnā, un tās cena būs ~232 USD, bet pēc iepriekšpasūtīšanas perioda tā pieaugs līdz ~267 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma