Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi vāc pūļa finansējumu, lai radītu masāžas krēslu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Xiaomi izmanto pūļa finansējuma kampaņu, lai savāktu līdzekļus masāžas krēsla izstrādei. Tā nosaukums ir Xiaomi Mijia Smart Massage Chair, kas nozīmē, ka šis būs viedais masāžas krēsls.

    Xiaomi Mijia Smart Massage Chair izmanto mākslīgo intelektu, lai noteiktu, kādu spēku jāpielieto uz konkrētajām ķermeņa daļām. Pēdu masāža notiks ar skrituļbumbām, kas būs spējīgas pacelties 7cm augstumā. Pārējo ķermeņa daļu masāžai tiks izmantoti gaisa spilveni.

    Reklāma

    Viedais masāžas krēsls varēs nodrošināt sešus dažādus masāžass veidus, ar iespēju regulēt gan stiprumu, gan ātrumu. Tas aizņems aptuveni 1 kvadrātmetru no telpas, kā arī krēslu būs iespējams atgāzt, lai tajā ērtāk iegultos. Xiaomi Mijia Smart Massage Chair vadībai varēs izmantot bezvadu pulti, viedo balss asistentu vai Xiaomi lietotni.

    Tas būs aprīkots ar avārijas apstāšanās pogu, kā arī iebūvētiem Bluetooth skaļruņiem un vienu USB-C pieslēgvietu. Izmantojot pūļa finansēšanas kampaņu, iespējams finansēt tā izstrādi un ražošanu 959 dolāru vērtībā. Ja tiks sasniegts plānotais mērķis, tad Xiaomi Mijia Smart Massage Chair pārdošanas cena būs 1096 dolāri. Pagaidām krēslu plānots ražots tikai kafijas krāsas tonī, un tas būs pieejams vienīgi Ķīnā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    22.08.2023 09:38

    Pirmajā brīdī ir wtf! sajūta, bet patiesībā kaut kas tajā ir – ja kārtēja flegmaņa būvei vajadzētu pašiem samest naudu un tos varētu nopirkt tikai tie, kas piedalījās – lieliski atsijātos visi puskoka lēcēji kas grib brangu telefonu pēc gada par puscenu, un beigās izrādītos ka ražošanas apjomus un biežumu var samazināt, saglabājot ienākumus iepriekšējā līmenī.

    Reklāma