Web Analytics
More
    Reklāma

    Aplikācija “Letters” ļaus ar mīļoto cietumā regulāri sazināties arī pandēmijas laikā

    Jaunākie raksti

    Cietumi ir viens no koronavīrusa izplatības punktiem, tāpēc ASV visās šāda tipa iestādēs aizliegti jebkādi klātienes apmeklējumi. Sazināties ar ieslodzītajiem šobrīd ir sevišķi sarežģīti un arī dārgi – tādas kompānijas kā “Securus” un “Global Tel Link” var iekasēt līdz pat 25 dolāriem par 15 minūšu telefona zvanu. Vienlaikus uzņēmums “Ameelio” radījis pakalpojumu, kas nodrošina brīvas komunikācijas iespējas starp cietumā esošajiem un viņu tuviniekiem.

    Uzņēmums pirms apmēram diviem mēnešiem sāka piedāvāt aplikāciju “Letters”. Ar tās palīdzību iespējams uzrakstīt vēstuli, kuru Ameelio pēc tam izdrukā un bez maksas nosūta adresātam cietumā. Vēstules formāts ir pilnīgi brīvs, taču tās apjoms nedrīkst pārsniegt 1500 vārdus. Datorrakstā tās būtu apmēram kādas četras lapas.

    Reklāma

    Ameelio norāda, ka pakalpojumu iespējams izmantot visos cietumos un aizturēšanas vietās ASV. Vajadzības gadījumā uzņēmums arī palīdzēs atrast īsto adresi, uz kuru ziņa būtu jāpiegādā. Kompānija paziņojusi, ka šobrīd šādā veidā līdz šim nogādātas ap 2800 vēstuļu ieslodzītajiem 563 aizturēšanas vietās 47 ASV štatos. Iespēju nosūtīt ziņu savam tuviniekam, kurš atrodas ieslodzījumā, var izmantot ikviens – lietotāji nav ģeogrāfiski ierobežoti. To pierāda arī fakts, ka līdz šim šādi savas vēstules ieslodzītajiem nogādājušas personas no 15 pasaules valstīm.

    Jānorāda, ka šis pakalpojums pašreiz pieejams, izmantojot vien galddatorus un portatīvos datorus. Vienlaikus uzņēmums informējis, ka mobilo lietotni vēl pāris nedēļas neizdosies palaist ne App Store, ne Google Play.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma