Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram varētu būt visvairāk dzēstā lietotne 2023. gadā

    Jaunākie raksti

    Šobrīd mūsu dzīve principā ir saistīta un atkarīga no interneta, kā arī tā lielākā izmantošana ir saistīta tieši ar sociālajiem tīkliem. Taču izskatās, ka pēc pandēmijas cilvēki sāk atbildīgāk izvērtēt savu mentālo stāvokli, atbrīvojoties no sociālo tīklu lietotnēm.

    Instagram 2023. gadā bijusi visvairāk dzēstā lietotne. Tas gan nenozīmē, ka lietotāji ir izdzēsuši savus profilus, bet no tās ir atbrīvojušies savos telefonos. Dati tikuši balstīti uz vaicājumu “Kā izdzēst Instagram lietotni”, un vidējais skaits ir bijis 1 020 000 reižu mēnesī. Līdz ar to var pieņemt, ka iepriekšējā gadā Instagram varētu tikt izdzēsts aptuveni 12 miljonu reižu.

    Reklāma

    Tālāk ar krietni zemāku meklējumu un potenciālo dzēšanas skaitu seko Snapchat, X un Telegram. Tikmēr Threads īsā laikā izdevās iegūt vairāk nekā 100 miljonu lietotāju, taču tagad to skaits krities par 80%.

    Avots: MarketingMind

    Kontekstam var papildināt, ka sociālos tīklus šobrīd lieto 92.7% no tiem lietotājiem, kuriem ir pieejams internets. Tā kā auditorija ir gigantiska, kādu iespējams sasniegt. Pēc pieejamās informācijas, vidējais interneta lietotājs sociālajos tīklos vidēji pavada 2h un 24 minūtes dienā.

    Vai arī jūs iepriekšējā gadā atbrīvojāties no kādas sociālo tīklu lietotnes savā telefonā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Labvēlis
    19.02.2024 14:05

    Tur vairs nav nekā no orģinalā Instagram.
    Kādreiz senos laikos kad vēl kurators noteica kas būs lietotnes sākuma lapas saturā tur bija pat patīkami pamaldīties apkārt, bet tagad tur ir vai nu krāpniecības shēmas vai knapi legāla knapi slēpta knapi segtu dzimumorgānu defilēšana. Kaka no dibena.

    Krotow
    19.02.2024 15:25

    Viens iemesls būs arī Instagram kā pēc nosacījuma piebundlētā qaqa vairākos populāros telefonu modeļos. Lietotāji, kam telefonos negribas nelietotu bloatu, protams ka atbrīvosies no tā pie pirmās iespējas.

    Reklāma