Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram brīdinās jauniešus par pārlieku ilgu lietotnes izmantošanu vakaros

    Jaunākie raksti

    Lietotne Instagram mēģina cīnīties pret pārlieku ilgu servisa lietošanu jauniešu vidū, tāpēc tagad tā paziņos par to, ka vakaros ir laiks likt lietotni malā un doties gulēt.

    Jaunie paziņojumi ir paredzēti jauniešu auditorijai, kas pēc pulksten 22.00 vakarā pārlieku ilgi lieto Instagram. Pēc 10 minūšu Reels skatīšanās un saziņas sarakstēs, kā arī vispārīgu lietotnes izmantošanu, uz pilna ekrāna parādīsies paziņojums “Time for a break?”. Pēc tam sekos “It’s getting late. Consider closing Instagram for the night.”

    Reklāma

    Tas gan nenozīmē, ka tiks apturēta lietotnes darbība, bet šis būs kā traucējošs paziņojums, lai mudinātu lietotāju padomāt, vai tiešām nav laiks pārstāt ritināt īso video saturu. Šie paziņojumi parādīsies automātiski, un tos nav iespējams atslēgt, kas ir visai loģiski, lai no tiem būtu kāda reāla jēga.

    Avots: Instagram

    Jaunie nakts paziņojumi ir daļa no Instagram plāniem, lai samazinātu jauniešu auditorijas pavadīto laiku lietotnē. Jau šobrīd tiek parādīts paziņojums “Take a Break”, kas atgādina par to, ka varbūt ir laiks Instagram nolikt malā. Tāpat ir iespējams izmantot “Quiet Mode”, kas ļauj apklusināt paziņojumus, un sniegt info citiem, ka lietotājs šobrīd nevēlas sazināties un nav pieejams.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.01.2024 13:56

    Un viņi tam klausīs, jā :D

    Reklāma