Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Vision Pro brillēm sagatavotas jau vairāk nekā 600 dažādas lietotnes

    Jaunākie raksti

    Sākot ar 2. februāri pie pircējiem beidzot nonāk ilgi gaidītās paplašinātās realitātes brilles Apple Vision Pro. Kā norāda uzņēmums, tad jau šobrīd lietotājiem ir pieejamas vairāk nekā 600 dažādas lietotnes.

    Netflix jau iepriekš paziņoja, ka pagaidām neveidos īpašu visionOS platformas lietotni, tad video saturu varēs baudīt Disney+ un Apple TV+ lietotnēs. Joprojām Vision Pro brillēm nebūs pieejama speciāla YouTube lietotne. Papildu tam varēs sekot līdz dažādām sporta pārraidēm, ko nodrošinās gan NBA, MLB lietotnes. Tāpat būs pieejama speciāls serviss, lai sekotu līdz golfa spēlēm.

    Viens no Vision Pro paplašināto briļļu pielietojumiem ir arī profesionālajai darbībai. VisionOS operētājsistēmai jau tagad ir pieejamas Zoom, Teams un Slack lietotnes, kā arī brillēs spēj dublēt to, kas ir redzams Mac datoru ekrānos. Tiešī šī funkcionalitāte varētu būt īpaši noderīga dažādiem nopietniem darbiem, ne izklaidei.

    Nav aizmirsts par dažādām spēlēm, kas jau līdz šim ir zināms kā viens no izklaides mērķiem šādām brillēm. Pagaidām tās būs vairāk nekā 250 Apple Arcade spēles. Taču jāsaka, ka tās ir salīdzinoši vienkārši spēles, līdz ar to nevajag gaidīt kādus īpašus pārsteigumus un spēļu kvalitāti.

    Papildu tam ar Apple Vision Pro brillēm var gan iepirkties, gan baudīt zinātnisko informāciju no NASA, kā arī pārskatīt 3D laika ziņas un sekot avio satiksmei lidostās. Vēl pie interesantajām lietām gribētos pieminēt virtuālo muzeju apmeklējumu, kas varētu būt viena no reāli noderīgajām lietām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    03.02.2024 17:14

    Jadoma ka metu un masku atkal apsteidza.

    Reklāma